Powered By Blogger

6 Mart 2020 Cuma

Korona virüsü Türkiye'de var mı?


     Bazılarında korona virüsünün Türkiye’de olduğuna ve açıklanmadığına dair bir kanı var. Ben böyle bir şeye ihtimal vermiyorum. Böyle bir şey olsa muhakkak bir yerden patlak verirdi. Bu gibi şeyleri saklama konusunda pek de maharetli olduğumuzu düşünmüyorum.

Korona virüsü
foto kaynak: haberturk.com
     Korona virüsü tam gündemden düştü derken bir yerden daha patlak veriyor. Ölü sayısı diğer virüs ölümlerine göre az seyrediyor. Sanki sessiz ve derinden giden bir yapısı var gibi.
    

6 yorum:

  1. Türkiye'de corana virüsü olmaması en iyi haber

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel haber aynen. Umarım bu haberi hiç almayız.

      Sil
  2. Her yerde olup bizim ülkemizde olmaması garip değil mi? Ya biz bunu griple karıştırıp anlamıyoruz,ya da bir şekilde duyulmasını istemiyoruz.Gündemi değiştirecek bir şey lazım olursa sıra onu açıklamaya da gelir.Resmi açıklama da olmayınca etrafta fısıltı gazetesi fena çalışıyor malesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumuna hayran kaldım. Durumu benden bile iyi özetlemişsin. Teşekkürler yorum için.

      Sil
  3. Bence virüs ülkemizde var. Ve saklanması mümkün. Geçtiğimiz günlerde deprem verilerinin saklandığına dair haberler ortaya çıkmıştı. Hatta bu konuda kısa bir yazı yazmıştım. Yazımı #şuradan okuyabilirsin. Deprem verileri saklanmış ise korona virüs'te saklanabilir. Geçtiğimiz günlerde sağlık bakanı aramızda bu virüsü taşıyanlar olabilir gibi bir açıklamada #bulunmuştu. Sağlık bakanının bu sözünü nasıl yorumladığınıza bağlı. Bence zemin hazırlıyor olabilir sağlık bakanı. Bence virüs çoktan Türkiye'ye girdi. Hatta korono'dan ölen olmuş ve gizleniyor bile olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle bir şey varsa ve bunu saklayabilmişlerse helal olsun.

      Sil