Powered By Blogger

19 Mayıs 2019 Pazar

Haşmet Babaoğlu'nun yazılarını Youtube kanalına tercih ederim...


     Yıllardan beri takip ettiğim köşe yazarlarından biridir Haşmet Babaoğlu. Yakınlarda kendisi birde Youtube kanalı açtı. Kanalda hayata ve siyasete yönelik görüşlerini anlatıyor. Ben takip ediyorum kendisini. Ama sanki yazılarını okumak kendisini izlemekten daha iyi gibi geldi bana. Yazı tarzına hayranım. Onun gibi yazmak isterim dediğim yazarlardan biridir. Ama aynı zevki kendisini izlerken alamadım. 

Haşmet Babaoğlu

     Ama Yaşamdan Dakikalar’da izlerken zevk alırdım. Bunun üzerine düşündüm biraz. Belki de sorun sadece kendisinin konuşması. Yanında kendisine eşlik eden birilerinin olmaması. O altın kadro ile ne güzel olurdu sohbetleri. Hıncal Uluç, Sunay Akın, Nebil Özgentürk ve o. Youtube kanalını yine izlemeye devam edeceğim. Ama şimdilik yazılarını, kanalına tercih ettiğimi söylemeliyim.

Foto kaynak: https://unsplash.com/photos/VBPzRgd7gfc

14 yorum:

  1. Youtubeye girince insan faydalı şeylerden ister istemez saçma sapan videolari izlerken kendini buluyor. Onun için yazı okumak youtube den video izlemekten çok farklı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan kendini kaptırıp gidiyor. Haklısın kardeşim.

      Sil
  2. Benim de sevdiğim bir yazar ama son dönemlerdeki siyasi yazıları kendi çizgisini dışında bence. Eski halini tercih ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende eski hayata yönelik yazılarını tercih ediyorum sizin gibi hocam.

      Sil
  3. Bazı insanlar yazıyla, bazıları da sözle kendisini iyi anlatıyor. BABAOĞLU'nun kalemi kuvvetli sanki de çenesi değil gibi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanında birileri olduğu zaman, karşılıklı konuşmada iyi gibi. Ama kendisi pek gitmiyor gibi abi.

      Sil
  4. "Yaşamdan yazılar şimdi de youtube kanalında" deriz belki de bir gün, ne dersin...

    YanıtlaSil
  5. O programı hatırlıyorum. Kaçırmazdım ama çok eskide kaldı. Hatırlamana şaşırdım. Romantik yazılarını seviyorum ama artık siyaset yazıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O programa yetiştim. Siyasi yazılarını da okuyorum. Okumuyor değilim. Ama onu tanıdığımız hayata yönelik yazılarının yeri ayrı.

      Sil
  6. İnsan alışılagelen işi yapmaya devam etmeli. Farklılıklar başarıyı desteklemiyor her zaman.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam bence yine başarılı. Ama siyaset insanları böler. Doğal olarak okuyucuyu da böler. Ama hayata yönelik yazılar öyle mi. Herkesi kapsar. Herkesin okumasını kaybetti bence.

      Sil
  7. Düzenli olarak takip ettiğim köşe yazarı yok. Bazen sıradan okuyorum köşe yazılarını.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben düzenli takip etmekten yanayım hocam. Tabi herkesin tarzı farklı.

      Sil