Powered By Blogger

28 Mayıs 2019 Salı

Esaretin Bedeli: Bir hapishane ve dostluk filmi...


Esaretin Bedeli

     Esaretin Bedeli, bir hapishane filmi. Tecavüze, şiddete hazırlıklı olun. Bunun dışında harika bir dostluk var. Andy ve Redd’in dostluğu. Ve o dostluk filmin sonunda zirveye çıkıyor. Redd’i oynayan Morgan Freeman’a hayran kaldım. Askerde mesleğin varsa rahat edersin ya. Eğitimden şundan bundan muaf olursun. Bu filmde de Andy, banker olması nedeniyle hapishane müdürünün vergi iadelerini falan yapıyor. Film biraz uzun. 2 saat 20 dakika. Bir ara sıkıldığımı hissettim. Ama sonra film yine hareketlendi. Oradaki dostluk için izlenir bu film.

16 yorum:

  1. Bu ilk çıkan mi yoksa sonradan yine mi çekildi?

    YanıtlaSil
  2. Bu filmi trt de seyretmiş masum anne olarak oğluşlarıma harika nir film gelin izleyin demiş olabilirim. Tabi oğlanların küfür ve biyoloji dağarcıkları gelişti bayağı. Ama ben izlerken sadece kahretsin diyorlardı ve herkes pek masumdu. Neyse, en iyi filmler listesinde bir numarada kalmayı senelerdir başaran harika bir film. Ama çocuklarınızla izlemeseniz daha iyi, benimkiler alıştılar annelerinin bu hallerine ama pek önermem :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep kahretsin diyorlar zaten onlar :) Önerinizi dikkate alacağım :)

      Sil
  3. Bu filmin ülkemizde gereksiz olarak parlatıldığını iddia edilmekte, henüz izlemediğim için değerli yorumunuz keyifle okudum. Yorumunuz film hakkında oldukça pozitif.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence ilk fırsatta hemen izle. Senin yorum yazını da ilgiyle okuruz.

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Evet, dostluk filmi. Müsait olduğunda izlemelisin :)

      Sil
  5. Defalarca izlenilesi filmlerden biri 👍

    YanıtlaSil
  6. Esaretin Bedeli güzeldir. "alcatraz'dan kaçış"'ıda izlemelisin.

    YanıtlaSil