Powered By Blogger

6 Şubat 2019 Çarşamba

Organize İşler Sazan Sarmalı, ilk üç günde ne kadar izlendi?


     Organize İşler Sazan Sarmalı, ilk üç günde tam 923 bin kişi tarafından izlenmiş. Bu çok iyi bir rakam. Neden derseniz? Yılmaz Erdoğan’ın kendisi söyledi. “Yeni nesilin çoğu ilk filmi hatırlamıyor” diye. Ama buna rağmen film çok iyi bir açılış rakamıyla başladı. Demek ki yeni nesilin ilk filmi bilmemesi hiç de dezavantaj olmamış.

Organize İşler Sazan Sarmalı

    Organize İşler serisinde hep yıldızlar geçidi olması hep antipatik gelmiştir bana. Şimdiki film içinde aynısı. Film dediğinde bir olur, iki olur hadi üç olur. Filmin baştan aşağı yıldızlarla dolu olması nedense benim için hoş bir durum değil. Hissiyatım bu. Bu filme gitmeyi düşünenler var mı? İzlediyseniz görüşünüz ne birkaç kelimeyle?

Foto kaynak: https://unsplash.com/photos/oIf4VCDztZY

28 yorum:

  1. Filmi izledim. Dolandırıcılara bahis mafyası kapışmaları klasik Yılmaz Erdoğan esprileri ile anlatılmış. İçinde yer yer aksiyon da var. Kıvanç Tatlıtuğ her zamanki gibi rolünün hakkını vermiş. Son söz beğenilmiş olabilir belki ama bende derin izler bırakmadı açıkçası Cem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğin film yazısı olmuş. Teşekkürler Yıldız 😉

      Sil
  2. İzlemedim ama izlemek isterim. Filmde çok ünlü olması herkesin ayrı bir ünlüye olan ilgisi olmasından olabilir. Bazı diziler niye tutmuyor, bazılarının sevdiği ünlüyü bir kısım insanlar da sevmiyor ve rating alamıyor. Bu filmde, sevilmeyen ünlü oranını en aza indirgemeye çalışmış olabilirler.

    YanıtlaSil
  3. bugün sayı arttırmaya gidecez bizde :)

    YanıtlaSil
  4. Seri filmler bazen ilk tadı vermiyor ama iddialı isimlerin olmasi gişe deki sayıyı yukseltebilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galiba ilk üç gün için istedikleri de olmuş 👍

      Sil
  5. Iyi bir açılış yapmış, en nihayetinde haberleri yapıldı ve beklenti çoğaldı... Böyle olması da normal gibi geliyor... Selam ve Dua ile ...

    YanıtlaSil
  6. kısmetse yarın izlemeye gideceğim. Yazarım. Epeydir merakla bekleniyor filmler, bu yapımcı-sinemacı kavgası vesilesi ile.Sonunda teker teker vizyona girecekler. Bol yıldız kullanma yabancı filmlerde de oluyor bize de yansıdı.Eskiden bir kadın bir erkek yıldızla biterdi film.Şimdi pek öyle olmuyor.Tabii ki tamamen ticari olduğunu düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  7. gitmek istiyorum mısırı evden götürmek istiyorum:P

    YanıtlaSil
  8. Sen bi git izle beğenirsen haber ver 😉

    YanıtlaSil
  9. Ezgi Mola'nın yanında bence bir de Tolga Çevik olsaydı izlenme sayısı biraz daha artırdı.

    YanıtlaSil
  10. Bilgilendirici yazın için teşekkür ederiz efem.

    YanıtlaSil
  11. Blogunuzu yeni keşfettim. Sizi de bloguma bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  12. Yılmaz erdoğan hiç sevmedigim için ben zaten izlemem de kıvanç fanatikleri doldurur salonu

    YanıtlaSil
  13. Dün izledim, harikaydı!
    Oyuncuların kalitesi, görüntülerin kalitesi, repliklerin kalitesi, hepsi çok iyiydi.

    YanıtlaSil
  14. Gişe başarısını garantilemek için seçilmiş bir kadro. Kendi adıma seri filmleri hiç sevemedim bir türlü. Bir filmi tek olarak izleyip bitirmeyi tercih ederim. İkincisi Kıvanç Tatlıtuğ bence kariyerini oldukça kötü yönetmeye başladı. Geçen sezon Cesur ve Güzel dizisindeydi Tuba Büüküstün'le.Dizi başarısız oldu reytingi düşüktü ve erkenden final yaptı. Aynı anda bir dolu reklamda da oynuyor. Şu anda hem Çarpışma dizisinde Elçin Sangu'yla oynuyor ve kimyaları hiç tutmamış ve yine Çarpışma dizisiyle aynı anda sinemada da başka rolde karşımızda. Yaşlanmaya başladığını mı düşünüyor; her yerde olmalıyım akarken küpü doldurmalı mı diyor bilemeyiz ama böyle çılgınca her projeyi eşzamanlı kabul etmesi, soğuk, donuk partnerlerle oynaması, telaşla her yerde gözükmesi bence yanlış strateji. Aynı yüzleri izlemek istemiyorum şahsen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer ilk filmi beğendiysem serinin diğer filmlerine bakarım. Kıvanç Tatlıtuğ grafiği git gide düşüyor. Bu dizi de tutmadı. Belki de sağlam senaryolara evet demeli. Belki de aynı yüzleri görmek bana antipatik gelmiştir. Bu uzun yorumunuz için çok teşekkür ederim.

      Sil