Powered By Blogger

11 Ocak 2019 Cuma

Palu ailesi mi? O ne ki?


     Günlerdir Palu ailesi konuşuluyor. Ama ben konuşmuyorum. İnternette nereyi açsam karşımda onlar. Ama inadına neymiş bu aile diye araştırmadım. İnternette video izlemedim. Neden izlemiyorum biliyor musunuz? Duyacağım şeylerden korktuğum için. Kim bilir ne iğrençlikler duyacağım yine. Her duyduğum şeyde insan denen ırkımızdan biraz daha nefret edeceğim. Biraz daha kalbim ezilecek. 

Palu ailesi

     Psikolojim bozulacak. “Lanet olsun böyle dünyaya” diyeceğim. En iyisi mi bunları hiç yaşamamak. Onların yaptıkları pislikleri duymamak. Bilmemek en iyisi dostlar. Bu çağda her şeyi bilmek, belki de bize bir ödül değil de ceza olmuştur. Artık ben ciddi ciddi böyle düşünmeye başladım. Telefonun, televizyonun, internetin olmadığı bir dönemde yaşasaydık daha mutlu olurduk belki. Palu ailesi mi? Benim öyle bir aileden haberim yok.

Foto kaynak: https://unsplash.com/photos/kX9lb7LUDWc

20 yorum:

  1. Benim de yok, izleyen herkesin psikolojisi bozuldu ya...

    YanıtlaSil
  2. Ben de son gün öğrendim ıyi ki öğrenmemişsin detaylari

    YanıtlaSil
  3. hiç izlemediğim bir kanal ve programda yayınlanıyor olmasına rağmen ,youtube den bir bölüm izledim.herkes bahsediyordu , merak işte. neyse tutuklandılar.anlamadığım bu ailenin haftalardır ekranda gösterilip tutuklanmamasıydı. tipik üçüncü sayfa haberlerindeki ailelerden.izlememekle en iyisini yapmışsınız.

    YanıtlaSil
  4. Palu ailesi polinoma dönmüş.. Çok bilinmeyenli denklem....Coz cozebilirsen

    YanıtlaSil
  5. Ben süreci yakından takip ettim. Evet birçok iğrençliklerin merkezinde olduğu ve tüm bunları reddettikleri için bu aile popüler oldu. Ben psikolojik, sosyolojik durumları incelemeyi seviyorum. Bu kanalda sadece Müge sayesinde bu programı izliyorum. Hukuk, adalet ve toplum arasındaki boşlukları en iyi dolduran program bence. Daha iyi kadrolar ile böyle programlar yapılmalı. (Düşünsenize kayıp bir kişiyi bu programdan hızlı kimse bulamaz)

    YanıtlaSil
  6. 6 saatlik özetini izledim. fena hale beyin yakıyor

    YanıtlaSil
  7. Bende de aynı düşünce oldu nedense, ayrıntıları bilmiyorum hala bilmek de istemiyorum. Olumsuz olayları merak etmek, zihin kirlenmesinden başka işe yaramıyor.

    YanıtlaSil
  8. neyseki hiç izlemedim izlemekte istemiyorum insanın içini sıkıyor

    YanıtlaSil
  9. Gazetede palu ailesi deyince merak ettim ,önce yabanci bir aile sandim.Olaylar ve kronolji cizmisler,dahada ilgimi cekti,en kötü ne olabilir dedim ve nihayet netten arastirdim,sonuna kadar okudum.Igrentim gecmedi ,hala devam ediyor.Bazen insan kendini frenleyemiyor,normalde siddet icerikli videolara bakmam,cünkü hala etkisnde oldugum olaylar gelir gözümün önüne.Ben herseyin ekranlarda boy göstermesine cok kiziyorum,bir sekilde örenk aliniyor diye düsünüyorum.Burda mesela yurt disinda herseyi radyodan televizyondan vermemeye dikkat ederler,bence olumlu bir uygulama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyle iğrenmemek için haklarında hiç bir şey duymak istemedim.

      Sil
  10. Ne acı. keşke bir fayda gösterebilerek gündeme gelselerdi.. siyasilerin bile benzetme yollu söylemlerinde yer aldılar.. yazık!

    YanıtlaSil