Powered By Blogger

9 Ocak 2019 Çarşamba

Ayla filmi yorumum...

Ayla filmini bu akşam Fox’da izledim. Film bittikten sonra filmi tekrar yayınladı Fox. Tv’de ilk kez yayınladığın akşam olsa anlarım. Seyirciyi sıkmayın. Filmin ilk yarım saati soluksuz gitti. Ayla’yı arabanın altına itip koruduğu anlara kadar. Ondan sonra tempo acayip düştü. Bir ara sıkıldım. Sonlara doğru tempo yine yükseldi. Bavula koyup kızı kaçıracak kadar sevgiyi anlamadım ben. Kızın, nişanlandığını söylediği ve adamı bırakıp gittiği sahne yıktı geçti. Her filmde Çetin Tekindor oynatılmak zorunda mı? Çetin Tekindor’u görünce canım sıkıldı. Tamam, oyunculuğuna diyecek bir şey yok. Ama her projede onu görmek de sıkıyor insanı. Filmin sonunda gerçek, Süleyman ve Ayla’nın kavuşmasının gösterilmesi on numara bir hareketti.

22 yorum:

  1. Bahsettiğiniz gibi filmin sonunda gerçek kişilerin kavuşma sahnesi oldukça etkiliydi. Haklı olduğunuzu düşündüğüm kusurlar da, güzel olan diğer yanlarının yanında kadı kızında bulunan kusurlar gibi olsun artık.

    YanıtlaSil
  2. ben sinemada izlemiştim...filmden ziyade bunun gerçek olması güzeldi...oyunculuk dersen başrol oyuncusu ismail hacıoğlu on numara oynamıştı...

    YanıtlaSil
  3. Henüz izlemedim bu yüzden yoruma ek yorum yapamayacağım ama merak edip not aldım Cem..

    YanıtlaSil
  4. Bence de bazen filmleri gereğinden fazla uzatıyorlar.

    YanıtlaSil
  5. sinemada izlemiştim çok beğenmiştim...

    YanıtlaSil
  6. Son zamanlarda çevrilmiş, en güzel Türk filmi bence... Ben de Çetin Tekindor konusun da hemfikirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Milletin akın akın sinemaya koşmasından belliydi zaten. Çetin Tekindor konusunda benim gibi düşünen birini görmek güzel.

      Sil
  7. Tespitlerin güzel, Çetin Tekindor konusuna ve film sonundaki gerçek kişilerin gösterilmesinin şık olması konularındaki yorumuna katılıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Yorumuma katılman mutlu etti beni.

      Sil
  8. Bide çetin tekindorun kızını koymayaylar dı iyiydi genel olarak güzel ve duygusal bir film di saolun.

    YanıtlaSil
  9. Çok fazla öne çıkartıldığı için galiba seyretmedim hala.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok konuşulduğu zaman antipatik olabiliyor, evet.

      Sil
  10. Ben o son (gerçek) sahnelerde bir Gökçek'in fışkiyesinden hallice olmuştum.
    Tekindor bu tarz filmlere yakışıyor. Hem sert hem o duygusal görüntüsü bizim insanımızı güzel yansıtıyor sanki değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O sahne varken aslında filmine bile gerek yokmuş. Tekindor, iyi hoş. Ama her dizide, her filmde onun oynaması yüzünü eskitiyor.

      Sil