Powered By Blogger

23 Kasım 2018 Cuma

Fazıl Say, İnstagram'dan tablo resmi paylaştı diye takipçi kaybederse...


     Fazıl Say, birkaç gündür İnstagram hesabından ünlü tabloların resimlerini paylaşıyor. Bu paylaşımlarından sonra tamı tamına 2000 bin takipçi kaybetmiş.Türkiye’de resime ilgisizlikten dem vurmuş bu takipçi kaybetme olayından sonra. Resime pek meraklı olmadığımız bir gerçek. Ama Fazıl Say, biraz da kendini sorgulamalı. Ard arda, birkaç dakika bir paylaşım da yapılmaz ki. 

Fazıl Say


     Sayfayı güncelle, karşına yine bir tablo resmi geliyor. ister istemez insanın sinirini bozuyor. Tahminen benim gibi düşünen bu 2000 bin kişi, o anki sinirle takipten çıkmış olmalı. Tamam, tablo resmi paylaşsın. Ama bunları insanları bunaltmayacak aralıklarla yaparsa daha güzel olur. Az paylaşım, öz paylaşım. Böyle yaparak hem 2000 takipçi kaybetmez, hem de insanların dikkatini bu resimlere çekmiş olur. 


Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/woman-with-red-nails-painting-green-stripe-on-canvas-159983/

4 yorum:

  1. Bence takipçi kaybetmesinden çok Hakan Hatipoğlu ile girdiği polemikle duyuldu.Fazıl Say'a takipçi peşine düşmeyi de, Hakan Hatipoğlu ile atışmayı da yakıştıramadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakan Hatipoğlu olayına hiç bakmadım bile. Olacak iş değil.

      Sil
  2. Ne kadar ilginç bir datay olmuş, ben gözden kaçırmışım valla. Sanırım göze sokmak gibi olmuş yaptığı, değeri düşürmüş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ara ara yapsa tamam. Ama çok sık paylaşılması sıkıyor.

      Sil