Powered By Blogger

1 Kasım 2018 Perşembe

Ahmet Kural'dan hiç beklemezdim bunu...


     Sıla ile çıkmaya başladıkları zaman ne olay olmuştu. Hele ki bir fotoğraflarındaki bakışından dolayı, Ahmet Kural bakışı diye bir bakış doğmuştu. O bakmaya kıyamadığı kadını dövmüş. Sıla, kendine koruma kararı çıkartmış. 

     Ben haberi duyunca şok oldum. “Ahmet Kural, Sıla’yı mı dövmüş. Yok artık” dedim. İfadesini okudum Sıla’nın. Yok kafasını duvarlara vurmuş. Yok sürüklemiş. Yok 45 dakika sürmüş. Şok üstüne şok yaşadım. Hani demiş ya, “Yara izi geçer de. Ya o psikolojim ne olacak?” 

     Gerçekten ne olacak? Belki de hayatı boyunca yaşadığı o dakikaları hiç unutamayacak. Açık açık, “Ne dövmesi. Bunların hepsi yalan” demesini beklerdim. Yok tutmuş falan filan o yüzden kolunda morluk olmuş. Bana inandırıcı gelmedi maalesef. Sadece bir kadına şiddet uygulamakla da kalmadı. Gönüllerdeki o güzel yerini de yerle bir etti.

16 yorum:

  1. ah gerçekten mi yaaa kardeş payı dizisiyle severdim yaa demek ki o da odunmuşş :)

    YanıtlaSil
  2. Sinirli biri olduğunu bir kaç programda özellikle tolgs showda anlamıştım ama buna gerçekten inanmak zor. Yok canım dedik hepimiz sıla konuşana kadar:((çok yazık

    YanıtlaSil
  3. Ülkede bir çok insan psikolojik ve fiziksel şiddete uğrarken, insanların ünlü birinin bu durumu yaşadığında yanında olma durumunu anlamıyorum. Şiddetin her türlüsüne karşıyım. Hayvana ya da insana fark etmez. Ama aynı hassasiyeti keşke ülke olarak ünlü olmayan insanlara ya da hayvanlara da gösterebilsek. Ama ünlü olduğunda hemen yanındayız tagları dönmeye başlıyor yazık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende haklısın. Ama en azından şiddetin karşında olmak da bir şeydir. Gösterişten olsa da.

      Sil
  4. İnanmak istemiyorummmmmm.

    YanıtlaSil
  5. Ülkemizin ünlü erkeklerinin etiketi değişiyor yavaş yavaş, Allah ıslah etsin.

    YanıtlaSil
  6. Arda gibi Ahmet Kural için de aynı şeyi söyleyeceğim. Toplum artık cezalandırmalı, dışlamalı bu davranışları yapanları. Toplum olarak hızla kalitesizleşiyoruz, bir ortadoğulu kültürü aldı başını gidiyor. Yönümüzü yine batıya çevirmeliyiz, bakış açısı topluma yansıyor.

    YanıtlaSil
  7. ben se hiç ama hiç şaşırmadım, böyle bir olayı çıkmamasına hayret ediyordum :)
    ben daha önce de dedim ya
    kim iyim ııyyyyy desem bir yamuğu çıkar hiç şaşmaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana liste yapmak lazım. Kimlerin yamuğu çıkar listesi :)

      Sil