Powered By Blogger

21 Ağustos 2018 Salı

Elon Musk, İnstagram hesabını neden sildi?


     Elon Musk, 8 milyon takipçisi olan İnstagram hesabını sildi. Ve şu ana kadar da neden sildiğine dair de bir açıklama yapmış değil. Musk, şu aralar kariyerinin en zor dönemlerinden geçtiğini açıkladı. Tesla’nın hisselerinin düşmesinin yanı sıra özel hayatında da çalkantılı günler geçiriyor. 

Elon Musk

     Musk’ın sevgilisi Grimes ile rap şarkıcısı Azealia Banks, iddialara göre 12 Ağustos’ta Musk’un evinde buluşurlar. Amaç: Yeni bir müzik projesidir. Ama Grimes ile bu yeni girişim hakkında konuşamazlar. Çünkü Musk, Banks’ın iddiasına göre kullandığı uyuşturucu bir maddenin etkisindedir. Bu uyuşturucu madde nedir bilen yok. Dolayısıyla Grimes kafasını kaldırıp proje hakkında bir şey konuşamaz. 

     Daha sonra bu iddia için Musk’tan yalanlama gelir. Banks’ı hayatında hiç görmediğini söyler. Ortalık bunlarla çalkalanırken Musk ile Grimes de ilişkilerine son verirler. Ve ayrıca İnstagram’dan da birbirlerini takipten çıkarırlar. Tüm bu olaylardan sonra da Musk, İnstagram hesabını siler. Hesabını silmesi pek anlaşılmayan bir durum değil açıkçası. Adam hayatında şu an dibi görmüş durumda. Her şeye rağmen hesabını niye sildiği konusunda da açıklaması merakla bekleniyor.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/close-up-of-illuminated-text-against-black-background-258083/

8 yorum:

  1. Bence sosyal medyayı başarısının önünde bir engel olarak görüyor. Özel hayatıyla da gündeme gelmek pek hoş olmamıştır kendisi için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sıkılmış ve bunalmış anlaşılan. Gözlerden uzaklaşmak istemiş herhalde.

      Sil
  2. Ah şu modern zaman sendromları..

    YanıtlaSil
  3. Elon Musk'ın bu hareketini daha çok stratejik olarak görüyorum.

    YanıtlaSil
  4. Tam Sherlock Holmes'luk bir durum olmuş ))

    YanıtlaSil