Powered By Blogger

5 Mayıs 2018 Cumartesi

kanal D'nin logosu değişir mi?


     Biliyorsunuz ki kanal D, el değiştirdi. Bu aralar kanalda büyük değişiklikler oluyor. Baştan aşağıya yenileniyor diyebiliriz. Peki kanal D’nin logosu, bu değişimden payını düşeni alır mı? Kanal D’nin logosu ben bildim bileli aynı. Ben bu istikrar işlerine çok önem veriyorum. Bir kanal logosunu zırt pırt değiştirmemeli. Logoyu herkes görünce tanımalı. O kanal ile o logo özdeşleşmeli. 

kanal D

     Kanal D’nin logosu böyle bir logo. Bir zamanlar Star’ın logosu da öyleydi. Yeni gelen yönetim canım yılların logosunu değiştirdi. Yerine abidik gubidik bir logo yaptılar. Abi yenilik kanalın logosunu değiştirmekle olmaz. Yönetim anlayışında olur. Sen logoya ne dokunuyorsun. 

     Bırak aynı kalsın. Kanal D’de bir logo değişimi olabilir gibime geliyor. Çünkü bizde şekilcilik çok önemlidir. İçimizi değil, önce dışımızı yenileriz. Böylece bir yerlere mesaj verdiğimizi sanırız. Burada da aynısı olabilir. “Bakın biz geldik. Logomuzu bile değiştirdik” diyebilirler.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/art-blur-close-up-fingers-450273/

6 yorum:

  1. Sanmam ya Doğan Demirören D aynı kalır bence

    YanıtlaSil
  2. Logo içteki değişimin dışarıya yansımasıdır ve bence de gereklidir. Google gibi bir firma bile çok sık logo güncellemesi yapıyor.

    Tabii bu yönetim değişimiyle gelen logo değişimine sözüm yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece logo değiştirmek için değiştirmek mesele zaten hocam. Yoksa dediğinizde çok haklısınız.

      Sil
  3. Umarım bu değişiklik güzel diziler olarak seyircilere de yansır


    yazimbari.com

    YanıtlaSil