Powered By Blogger

24 Eylül 2017 Pazar

ios 11 güncellemesini neden yüklemedim?

     İos 11 güncellemem geldi. Ama ben daha yüklemedim. Daha önceki güncellemelerde lisans sözleşmesini kabul ediyor musun diye bir onay istemiyordu. “En iyisi diğer İphone kullanıcılarına bir sorayım ona göre karar vereyim” dedim. Bir arkadaşıma sordum, “Abi hatalar falan çıkıyor. Birkaç hafta sonra yüklersin” dedi. Bunun dışında haber sitesinde gezerken bir haber gördüm. “Artılarıyla ve eksileriyle ios 11 güncellemesi” diyor. “İyi ki yüklememişim. Birkaç hafta geçsin, ondan sonra duruma göre yüklerim” dedim. Peki hiç aranızda güncelleme yapan var mı? Varsa memnun musunuz? Ya da bu güncelleme hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Herhalde İphone x bu güncelleme ile direk piyasaya sürülmüştür. Ondan dolayı bu güncellemeyi yaptılar sanırım.

10 yorum:

  1. Ben güncelledim. Şimdilik memnunum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Üstelik donma problemim vardı henüz eser yok. İos güncellemeleri beni genelde rahatsız eder ama genel olarak bu seferkini beğendiğimi söyleyebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güncelleme için ilk defa bu şekilde olumlu şeyler duydum. Yorum ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

      Sil
  2. Ben de güncelledim. Henüz bir sıkıntı yok. Normal devam ediyor. Olumsuz yorumların etkisiyle tedirgin bekliyorum ama :( Olumsuzluk olacak gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de olumsuz yorumlardan dolayı yüklemedim. Sizin gibi yükleyenlerden gelecek yorumları bekliyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  3. ben de yaptım güncelleme. herhangi bir aksi durum yok şu ana kadar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu iyi bir haber. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  4. Ben de güncelledim, şimdilik hiçbir sorun yok, minimal değişiklikler hoş bile diyebilirim, umarım sorun olmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazıları o minimal değişiklikleri hiç sevmemiş. Bazılarının da sizin gibi hoşuna gitmiş. Yüzde yüz memnun olan yok yani :) Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  5. bende 6s var lag sorunu mevcut ve aşırı gereksiz efekler var eski hızını kaybetti geri dönecem ios 10.3.3 e

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte bende bundan korkuyorum. O yüzden yüklemekte kararsızım. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil