Powered By Blogger

25 Eylül 2017 Pazartesi

Beatles Yesterday şarkısını dinliyorum...

     Beatles Yesterday şarkısını dinliyorum bu aralar. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında soru olarak çıkmıştı Beatles grubu. Bende şarkılarını dinlemeye başladım. Zaten hemen Google’da ilk olarak Yesterday şarkıları çıkıyor. Bunun dışında birkaç şarkılarını daha dinledim. Ama içlerinden en beğendiğim Yesterday şarkıları oldu. Diğer şarkılarını da dinlemeye devam ediyorum. Bu şarkı gibi hoşuma giden başka şarkıları da olursa, onu da sizinle paylaşırım. Elbette dinleyenleriniz vardır. Daha önce dinlemeyenler için şarkıyı şuradan dinleyebilirler. Dinledikten sonraki sizin düşüncelerinizi de ayrıca merak ediyorum. Ve daha önceden bu şarkıyı bilenler ve Beatles hayranı olanlar ne diyecekler peki? Bu aralar dinlemediğin her tür müziği dinlemek istiyorum. Müzik, film ve kitapsız bir hayat olmaz sonuçta değil mi?

8 yorum:

  1. Ben de severim bu parçayı...iyi bir seçim olmuş...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba.
    Benimde ilk dinlediğim parçaları Yesterday olmuştu. Diğer parçalarını çok sık dinelemediğim için bir şey diyemem ama ses tınıları ve bir döneme damga vurmaları muhteşemmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitleleri peşlerinden sürüklemişler. Yesterday hoşuma gitti benim diğerlerinden çok. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  3. Bende çok severim yesterday şarkısını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok sevdim :) Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  4. Benim de inlemekten çok keyfi aldığım bir grup Beatles. Hala müziğe katkılarının yeri doldurulamadı.

    Dinlemediysen birkaç önerim olabilir: Eleanor Rigby, I'm Only Sleeping, Lucy In The Sky With Diamonds, Come Together, Oh Darling'e bir göz atabilirsin. Aslında o kadar çok güzel şarkıları var ki yazmakla bitmez sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen dinleyeceğim :) Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil