Powered By Blogger

15 Temmuz 2017 Cumartesi

Kadınlar ne ister?

Kadınlar ne ister?

     Kadınlar ne ister sorusunun net bir cevabı yok. Ya da her kadın aynı cevabı vermeyebiliyor. Şöyle genel bir algı vardır mesela. Çiçeklere, “Hayır” diyemezler. Ama hiç de öyle değil. Bazıları çiçeklerden hiç hoşlanmıyorlar. Neymiş? Bu çiçek olayını genelleştirmeyecekmişiz. Öncelikle çiçek hakkında ne düşünüyor, onu öğreneceğiz. Ondan sonra çiçek alma işine gireceğiz. Biz erkekler için en garanti yol bu. Ha bir tane daha var. Ne var? Çok hoşlarına gittiğini sandığımız şeylerden biri. Onlara ilgi göstermek. Çok ilgi gösterince de bunalabiliyorlar. Bazısı her an ilgi bekliyor. Yani bu durumu göz önünde bulundurup yekten çok ilgili ya da çok da ilgisiz olmamak gerekiyor. 

foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/woman-wearing-yellow-dress-beside-woman-wearing-red-dress-506363/

10 yorum:

  1. Hahaha. Kadınların ne istediğini anlayamamış bir erkek daha. Öyle isterler ama istemeyebilirler, sevebilirler de sevmeyebilirler de. Kafa baya bi karışık...
    Kadınlar insandır. İnsanlar çeşit çeşittir. Kadınlar biraz daha duygusal insanlardır:)))
    Bak erkeklere buradan çok basit bir yol söyleyeyim. Samimiyet ve güven kadınlar için her şeyin önünde gelir. Karşıdakini tanıdıkça normal insanlar gibi nelerden hoşlanırsa ona göre davranırsın olur gider:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkekler olarak bunu kulağımıza küpe edeceğimize emin olabilirsin :) Yorum için teşekkürler.

      Sil
  2. Bir kadın olarak "kadınları anlıyorum" diyen herkesin yanıldığını söyleyebilirim. Çünkü bazen biz bile kendimizi anlayamıyoruz. O yüzden biraz akışına bırakmalı, biraz karşıdaki kadını gözlemlemeli ve en önemlisi içten olmalı. Bence en güzel yol bu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm kadınlar için en önemli şey samimiyet galiba. Yorum için teşekkürler.

      Sil
  3. Kadınlar ne ister genellemesi yapmak çok doğru değil gerçekten.Herkes ayrı kişilik.Ben mesela fazla romantizmden hiç hoşlanmam.Bana sık sık şiir yazan biri vardı yıllar önce.Sırf bu yüzden sıkılıp terk etmiştim :)Benim için denge önemlidir.Fazla duygusallık bana göre değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adam seni mutlu etmek isterken birden kaybetti demek :) Demek ki erkekler olarak sevdiğimiz kadını iyi analiz etmeliyiz. Yorum için teşekkürler.

      Sil
  4. Sadece 3 S' ye ihtiyacımız var.

    Sevgi/Saygı/Sadakat

    Gerisi teferruat :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baya baya formüle dökmüşsün olayı :) Yorum için teşekkürler.

      Sil