Powered By Blogger

22 Haziran 2017 Perşembe

Yaz için öneriler... Bir mim yazısı.

     Yaz için öneriler. Bu, en son davet edildiğim mim yazısı. Bu mime beni, Yine Bir Gün Biz Böyle bloğu sahibi, Özlem Kutlu davet etti. Sağ olsun, var olsun. Kendi mim yazısında alışveriş önerilerinde bulunmuş. Tabi o konuda bir yazı olmayacak. Çünkü iyi değilim o konuda. Ben bu konuda, Meczup kardeşimden kopya çekeceğim. Kendisi film ve dizi önerileri vermiş. Ben kitap önerisi verip, olayı daha da şenlendirme çabasında olacağım.
yaz için öneriler, Yine Bir Gün Biz Böyle blog, mim
LONTANO / JEAN-CHRİSTOPHE GRANGE
     Yaz ayı için harika bir kitap önerisi olduğu düşüncesindeyim. Katil, polis, cinayet vs. Bu kelimelerin bir araya gelmesinden oluşan bir romanı okumaktan zevk alan kitleye sesleniyorum. Bu kitabı kaçırma, kaçırttırma. Başta sen olmak üzere çevren çok şey kaybedersiniz. Kitap uzun, 600 küsür sayfa falan. Doya doya okuyun işte.
ENES BATUR VE ORKUN IŞITMAK İZLEYİN
     Yaz için öneriler listemize devam ediyoruz. Bilmeyenleriniz, “Bunlar kim ola ki?” diyebilir. Bu ikisi youtuberlar. İnternet aleminde çok meşhurlar. İkisinin de kendilerine ait kanalları var. Hatırı sayılır da takipçileri. İkisinin yaptığı ortak bir video var. Bim ve A101’in yiyeceklerini kıyaslıyorlar. Eğlenceli bir video olmuş. “Bunu izleyin” derim.


GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW İZLEYİN
     Tabi her skeçleri komik olmuyor. Ama bazı skeçleri var ki, efsaneler. Bu efsane olan skeçlerden biri de, plaza dili skeçi. Çağrı merkezinde eğitim sürecindeyken bize bu skeçi izletmişlerdi. Müşterilere, teknik terim kullanmayalım diye. Eğitim grubundakilerle izlerken çok gülmüştük, çok eğlenmiştik. Çağlar Çorumlu bu skeçte, harika bir oyunculuk performansı sergiliyor.


KİŞİSEL GELİŞİM KİTABI OKUYUN
     Bugüne kadar okuyup da en çok beğendiğim kişisel gelişim kitabı, Cengiz Erşahin’in, Gerçek Sır kitabıydı. Okurken kendime güvenim geliyordu. “Evet, ben de yapabilirim” diyordum. Yani dedirtiriyordu bana. Hala okurum. Öyle baştan sona değil. Açarım herhangi bir sayfayı okurum. Çünkü, illaki baştan okumanız gereken bir kitap değil. Açtığınız herhangi bir sayfadan da alacağınız şeyler var.
Dilerim güzel bir mim yazısı olmuştur. Okurken ve videoları izlerken de keyif almışsınızdır. Benden yaz için öneriler bu şekilde.

Video kaynakları: www.youtube.com












15 yorum:

  1. Güldür Güldür Show hala ayaktaysa ve bölümleri yayınlanmaya devam ediyorsa bu kesinlikle babamın sayesindedir. Adam döne döne bölümleri izliyor vallahi helal olsun. Enes Batur bir yana da Orkun Işıtmak daha kaliteli videolar üretiyor, ben böyle düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Desene baban Güldür Güldür Show fanı :) Bu bölüm dahil bazı bölümlerini bende döne döne izliyorum :) İkisinin dalları farklı tabi. Ama Orkun Işıtmak hayatın içinden video yaptığı için daha ilgi çekici. Yorum için teşekkürler.

      Sil
  2. orkun ışıtmak ile enes baturun bim vs a101 videosunu ben de izlemiştim çok gülmüştüm :D
    Lontano için, diğer kitaplarına göre zayıf diyenler olmuştu ama okumadım.
    Kişisel gelişim kitapları çok iyi gaz veriyor yaaa :)))

    önerilerin için çok teşekkürler :) senin linkini de mimi başlattığım yazıya ekliyorum :)

    (İki kere yorum yaptım ama gönderildi mi emin olamadım :)) eğer gönderildiyse son ikisini silebilirsin)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bim videosu canın sıkıldıkça izlemelik :) Lontano'yu muhakkak oku. Harika bir kitap. Hele benim okuduğum kişisel gelişim kitabı Gerçek Sır maksimum gaz veriyor :) Herkesin linkini eklemişsin benim yazının linkini eklemesen gönül koyardım zaten :) Merak etme tek yorum yapmışsın :) Yorum için teşekkürler.

      Sil
    2. Tabi ki, herkesinkini koyuyorum :) üç kişi kaldı onların da yapmasını bekliyorum :D

      Sil
  3. güzel öneriler olmuş :) yaz ayında vakit geçirmek için birebir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğinize sevindim :) Yorum için teşekkürler.

      Sil
  4. Güzel öneriler ama kişisel gelişim ifadesinden bıktı millet :) Daha farklı ve sıcak bir ifade gerek sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O adı koymak sana düşer :) Yorum için teşekkürler.

      Sil
  5. Valla Cem ben önerecek bir şey bulamıyorum. Sanırım kafam durma noktasında. Bir de bugünlerde depresyon sardı. Ben istemediğim şeyi nasıl önerebilirim ki. Ayıp oldu kızıma ama düzmece yazamadım. Hâlâ düşünüyorum. Emeğine sağlık. İyi bulmuşsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen yazarken insana kal geliyor. Bunu sen daha iyi bilirsin. Özlem mim yazamassan bile bunu anlayışla karşılayacak biri. Depresyonun sardığı bugünlerde daha çok yazıya yönel. Yazdıkça insanın stresi azalıyor. Yorum için teşekkürler.

      Sil
    2. Ece ablacım hiç sorun değil, bak Cem beni çözmüş :) kesinlikle sorun yapmam hele ki senin gibi anlayışlı ve içten birine karşı :)

      Sil
  6. Güldür güldür Show gerçekten kendini izleten bir program. Şevket ve bilal çok iyi rol yapıyorlar. Keyifle izlenebilecek bir program ;)
    Liste için teşekkürler ablacım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen saçma sapan skeçler yapsalar da genelde iyi bir program :) Yorum ve takip için teşekkürler.

      Sil