Powered By Blogger

7 Mart 2017 Salı

Notlarım #4...

     Ekranlar boşboş. Yazmak gerek ama ne? Bembeyaz bir sayfa. Ben ona bakıyorum. O bana. Bizimkiler Star’daki Anne dizisine bakıyorlar. Şöyle bir göz gezdirdim. Bu diziye yürek mi dayanır be? Çocuğa yapmadık eziyeti bırakmıyorlar. Bizde millet olarak böyle şeyleri seviyoruz abi. Tabi daha fazla katlanamazdım bu diziye. O yüzden taktım kulaklığımı çekildim kendi dünyama. Şimdi bu satırları yazıyorum işte. Süper fm dinliyorum. Son bir aydır geceleri dinliyorum. Yazı yazarken iyi gidiyor. Ama son birkaç gündür işin suyunu çıkardı. Duyulmadık duyulmadık isimlerin şarkılarını çalıyor. Ya tamam bir zamanlar Aleyna Tilki’de duyulmamıştı. Ama sonra popüler oldu. Aldı yürüdü. Artık bunu çalmadan olmaz.

notlarım, cansu dere, sezen aksu, anne dizisi, güncel
                                     
                                     CANSU DERE BİR DERİ BİR KEMİK
                                                             OLMUŞ
     Ama daha hiç popüler olmamış şarkıları niye çalıyorsun ki? Süper fm devamlı hit şarkıları çaldığı için dinliyorum ben şahsen. İsmi duyulmadık şarkıları dinlemek için değil. Bu Cansu Dere en son hangi dizide meşhur olmuştu diye düşündüm. Atv’deydi herhalde. Bir ağa dizisi vardı yine. O tip diziler beni sarmadığı için izlememiştim. Bu akşam baktım da Cansu Dere’ye. Bir deri bir kemik kalmış. Aşırı kilo vermek de iyi değil. Bir zamanlar Özgü Namal da kilo alamıyordu. Doktorlara falan gitmişti. Sonra bir şekilde çözüm buldular. Bir zamanlar sıfır beden hastalığı vardı değil mi? Sıfır beden olacağım diye neler neler yapmamışlardı ki?
                                  SEZEN AKSU’NUN MANİFESTO ŞARKISI
     En korkunçlarından biri de. Yemek yedikten bir süre sonra yediklerini kusmalarıydı. Biz insanoğlu nasıl bir yaratığız. Bazen gözümüz hiçbir şeyi görmüyor. Ölümü bile göze alıp akıl almaz işler yapıyoruz. Şimdi Nazan Öncel’i dinliyorum da. Uzun zamandır ortalıklarda yoktu. Yine kendine has bir şarkı yapmış. İlk defa duyuyorum. Karnaval sitesinden dinliyorum. Baktım şarkının ismini yazmıyor. Bu arada bilmeyenler olabilir. Sezen Aksu ile Nazan Öncel pek birbirlerini sevmezlermiş. Nedenini bende bilmiyorum. Bu arada Sezen Aksu’nun yeni albümü için ne diyorsunuz? Manifesto şarkısını dinlediniz mi? Bana 90’lardaki Sezen Aksu şarkılarını anımsattı. Birde son günlerde yine aynı albümden slov bir şarkıyı da sıkça duyar oldum. Oda iyi bir Sezen Aksu slovu gibi duruyor.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/apple-laptop-office-macbook-19043/

2 yorum:

  1. Ben kilolu kadın sevmediğim için Cansu Dere bana iyi geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zevkler ve renkler tartışılmaz :) Yorum için teşekkürler :)

      Sil