Powered By Blogger

26 Şubat 2017 Pazar

Cem Yılmaz, gerçekten Şahan'ı kıskanıyor mu?

      Recep İvedik 5 vizyona girdi, yine tartışmalar aldı yürüdü. İlk önce Zafer Algöz’ün bir eleştirisi olmuştu. Belki de eleştirinin de ötesi. Neyse işte. Onun yaptığı açıklamalarla ilgili de bir yazı yazmıştım. Ona da isterseniz, buradan bir göz atabilirsiniz. Şimdi de Cem Yılmaz polemiği çıktı. Gerçi hep vardı ya. Bir zamanlar Şahan Gökbakar’ın tv8’de bir skeç programı vardı. Dikkat Şahan Çıkabilir diye. Sonradan Atv’ye geçti diye hatırlıyorum. İşte o zamanlar. Şahan böyle daha yeni yeni parlıyor. O programda bir skeçte de Cem Yılmaz rol almıştı. Şahan’a destek olmak için. O zamandan bu zamana ne değişti de bu ikilinin arası açıldı?

cem yılmaz, şahan gökbakar, recep ivedik 5, güncel
                                    CEM YILMAZ’IN FİLMLERİ
                            GİŞEDE, ORTALAMA RAKAMLARA
                                                     OYNUYOR
      Bu durum için, “Boynuz kulağı geçti” diyebiliriz herhalde. Bir zamanlar destek olmak için programında konuk oyuncu olduğu Şahan, şimdi sinemalarda Cem Yılmaz filmlerini gişede katlıyor. Şimdi bu ikilinin arasının neden açıldığını bilmiyoruz. En azından ben bilmiyorum. Bununla ilgili bir haber duyduğumu hatırlamıyorum. Ama gerçek olan bir şey var. Oda: Cem Yılmaz filmleri, stand-upları kadar ilgi çekmiyor. Standart bir gişesi var. Aşağı-yukarı her filmde o sayıyı yakalıyor. Ama o kadar işte. Recep İvedik ile Şahan Gökbakar ise bunun tam tersi. Her yaptığı Recep İvedik filmi bir önceki filmin gişesini geçiyor. Sadece kendi filminin gişesini geçse iyi. Sinemada en çok gişe yapan film sıralamasında da zirveye oturuyor.
                           BOŞVER ŞAHAN’LA POLEMİĞE GİRMEYİ
     Yok Şahan paylaşım yapmış. Bunun üzerine Cem paylaşım yapmış. Sonra Şahan da ona cevap vermiş. Daha önceleri düşünmüyordum ama bu son paylaşımlardan sonra düşünüyorum artık. Sanki Cem Yılmaz’da Şahan’ın başarısını kabullenememe gibi bir durum var. Temennim odur ki, yanılıyorumdur. Cem Yılmaz gibi birine yakışmaz bu durum. Bu ülkede stand-up da bir numara olan kişi sensin. Senin esas işin sinema değil, stand-up. Ha bu demek değildir ki, “Film çekme, sadece stand-up yap”. Sen yine filmini çek. Ama bu gişe konusunda kendini Şahan ile kıyaslıyorsan yanlış yapıyorsun bence. Enerjini boşa harcıyorsun demektir. Bu tartışma yerine enerjini yeni projelere harcasan daha iyi olur bence. Adam gişe rekorları mı kırmış. Kırsın, boşver. Sen kendine bak. 

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/person-taking-picture-using-sony-camera-70313/

8 yorum:

  1. Güzel bir eleştiri olmuş hocam, ben de sizin gibi üniversiteyi Düzce'de okuyorum bir pişmanlık sardı beni şimdiden :) Yeni yazılarınızı bekliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogda Düzce'den bir ses duymak harika :) Eyvallah kardeşim :) Yorumun için teşekkürler :)

      Sil
  2. Recep ivedilikle filmlerini izlemedik çocuklarıma da izletmedim edepten çok uzak olmaları dışında bana onları saçma buluyorum.
    Cem Yılmaz'ın gerek stand up'ları olsun gerek filmleri daha kaliteli kimse beni onun kadar güldürmedi onu izlerken hep aynı şeyi söylediğimiz bilirim;"çok acayip adam ya" demediğim yapımı yoktur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cem Yılmaz zaten stand-up da bir numara. O tartışılmaz. Belki de filmleri Şahan'ın ki kadar gişe yapmadığı için başarısız bulunuyordur. Bizim ülkede karşılaştırma çok yapılır, bilirsiniz. Ben stand-uplarını izlerken sizin gibi, "Çok acayip adam ya" diyorum. Yorumunuz için teşekkürler.

      Sil
    2. Yayına yapılan yorumum cep telefonu aracılığı ile yazıldığından yazım hataları meydana gelmış,lütfen hoş görün.

      Sil
    3. Ne demek. Teknolojik aksaklıklar işte. Zaman ayırıp yorum yapmanız yeter. Tekrar teşekkürler.

      Sil
  3. İkiside off 👎 Ata demirerse on bence 👍😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olaya tam damardan giriş diye buna derim :) Yorumunuz için teşekkürler.

      Sil