Powered By Blogger

12 Ocak 2017 Perşembe

Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu kim oldu?

     Kim Milyoner Olmak İster’de  Selçuk Yöntem, sunuculuğu bırakıyormuş. Onun yerine Murat Yıldırım gelecekmiş. Bence, hiç mi hiç doğru bir seçim değil. O koltuğa Kenan Işık’tan sonra Selçuk Yöntem oturdu. Kenan Işık ve Selçuk Yöntem’in ortak noktaları ne peki? İkisi de mesleklerinde belli bir yere gelmişler. Hem de yaşlarını başlarını almışlar. Bu tip bir bilgi yarışmasını sunacak kişinin, bu saydığım özelliklere sahip olması gerekir. Peki Murat Yıldırım’da bunlar var mı? Bakın şunu açık açık söyleyeyim: Ben Murat Yıldırım’ı beğenmiyorum. Adamı nedense antipatik buluyorum. Ama buna rağmen tarafsız olarak değerlendiriyorum. Buna emin olun. Haa, ben böyle yazdım. Adam çok da başarılı olur, orası ayrı. Ama bana göre, o yarışmaya sunucu olarak, Murat Yıldırım olmaz be. 

selçuk yöntem, murat yıldırım, kim milyoner olmak ister, güncel

                                                                NEDEN BIRAKMIŞ?
     Ulan, daha bu konu hakkında geçen günlerde yazmıştım. Ama yine yazıyorum. Neden bahsediyorum ben? Az önce size verdiğim haberden. Kim Milyoner Olmak İster’de Selçuk Yöntem sunuculuğu bırakıp, yerine Murat Yıldırım geçecekmiş. Peki, Selçuk Yöntem programı neden bırakıyor abi? Haberde bu geçmiyor ya. Bu nasıl saçma bir haber yazmaktır ya. Ne olmuş? Programı sunmaktan mı sıkılmış? Yoksa program nedeniyle dizi, film veya tiyatroya vakit mi ayıramıyormuş? Yok , yok. Haberi başından sonuna kadar okudum, yok. Neden bıraktığını yazmayı akıl etmezler ama. Hemen Murat Yıldırım kimdir diye, hemen haber yapmayı bilirler.
                                                               NEDEN SUNUCULUK?
     Ulan, şu dünyada her şey menfaate dayanıyor be. Ya tamam anladık. Adamın neden bıraktığını yazmadınız. Ulan Murat Yıldırım kimdir diye haber yapmak ne la. Murat Yıldırım’ı tanımayan mı var la. En son Kocan Kadar Konuş serisinde oynadı. Film, ses getiren bir filmde oldu üstelik. Sinema dünyasına en ufak ilgisi olan bilir, bu adamın kim olduğunu. Onu bırak. Adam kaç tane dizide oynadı. Olmadı bu dizilerden bilirler, tanırlar. Programı sunmaya başladıktan sonra, izleyeceğiz bakalım. Bu programa bir iki beden küçük gibi. Selçuk Yöntem için dedik de, belki film, dizi ya da tiyatroya zaman bulamıyor da, o yüzden bırakmıştır diye. Asıl Murat Yıldırım’ın bu bakımdan en verimli çağı. Dizi çekecek, film çekecek. Tam böyle bir dönemde, neden kariyerinde böyle bir yarışma programı sunmayı kabul etti? Bana pek mantıklı gelmedi. Ama bu konuyla ilgili bir açıklama yapacaktır herhalde. 

8 yorum:

  1. Kenan Işık dan sonra Selçuk Yöntem o koltuğa yakismisti ama doğrusu Murat Yıldırım deyince bende sizin gibi yadırgadım. Kim bilir belki çok yakışır ama gönül isterdiki yine diğer iki sunucu tadında birisini görelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen. Programın ağırlığını kaldırabilecek biri. Yorumun için teşekkürler.

      Sil
  2. Murat Yıldırım kimdi diye düşündüm bir an. İnternete bakınca tanıdım. Gerçekten o sunacaksa pek acemice olur. Kenan Işık ve Selçuk Yöntem ağırlığını hissettiren sunuculardı, yakışıyorlardı. Bekleyip görelim bakalım ⭐

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sırıtacağını düşünüyorum. Ama tabi dediğin gibi görmek lazım. Yorumun için teşekkürler.

      Sil
  3. Hakkaten ya, Murat Yıldırım ne alaka?

    YanıtlaSil
  4. Şahsen ben okurken Murat kim ya dedim. :). Hayırlısı olsun diyelim program için. Benim takip ettiğim bir kaç isim vardir TV seysinde gerisine bakmıyorum zaten. Kenan ışıktan sonra keyfi de kalmamıştı o programın zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın. O program Kenan Işık demekti. O ayrı. Selçuk Yöntem'e tam ısınmışken yeniden değiştirdiler. Hem de yarışmalarda toy denebilecek bir isme. Yorumun için teşekkürler.

      Sil