Powered By Blogger

16 Aralık 2016 Cuma

İnstagram mı, Facebook mu, Twitter mı?

     Geçen sene Twitter’dan çıkmazdım, bu sene hiç giresim gelmiyor. Sadece yeni yazı yazdığımda, onları paylaşıyorum o kadar. Geçen seneki kadar zevk almıyorum. Geçen sene İnstagram ile işim olmazdı, bu sene biraz gönlüm ona kaydı. Hani bir oranlama yaparsak %50 Facebook, %50 İnstagram. İnstagram, bana mikro blog gibi geliyor. Fazla uzun olmadan düşüncelerini yazıyor herkes. Gerçi, aynı şey Facebook’ta da yapılır ama, onun çıkış noktası başkaydı. Zaten bizim üniversite öğrencilerinin geneli İnstagram kullanıyormuş. İnstagram’dan kısa kısa yazıları okumayı seviyorum. Tabi bloğun yerini tutamaz ama, yine de iyi. Zaten insanlar hiçbir şeyle uğraşmak istemiyorlar. O yüzden İnstagram büyük kolaylık, hemen yaz ve yayınla. Blogdaki gibi araştır, resim bul, yayınla falan gibi bir sürü uğraş yok. Ama tüm bunlara rağmen, zafer blogların olacak.
güncel, facebook, instagram, twitter, süper mario
Hangi sosyal medya sana hitap ediyor?
                                      BU ÜLKEDE BİTMEYECEK ŞEYLER
         ·       Torpil
         ·      İşsizlik
         ·       Sahtekarlık
         ·       Evlendirme programları
         ·       Pisi pisine ölmek

                                            MİZAHI SEVEN BAŞBAKAN
     Sinan Akçıl ile Başbakan Binali Yıldırım bir yerde karşılaşmışlar. Şimdi nerde olduğunu hatırlamıyorum. Fotoğraflar çektirmişler. Başbakan, Sinan Akçıl’a, “Fotografımızı İnstagram’a koyda takipçim artsın” demiş. Bir kere de bir toplantıda konuşuyor. Birkaç dakika konuştu. Sonra önündeki metni göstererek, “Bunu da yazmışlar, bari okuyalım” dedi. Bu mizahi yanını seviyorum.
                                                     KİM İNANIRDI?
           ·       Trump’ın başkan olacağına
           ·       Galatasaray’ın başına Riekering’in geçeceğine
           ·       Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Başbakan Binali Yıldırım’ın aynı masa etrafında bir araya geleceğine
           ·       Tarkan’ın evleneceğine
                                   SON TEKNOLOJİ SÜPER MARİO
     Apple Store, Süper Mario’yu yayınlamış. Iphone sahibi iki arkadaşım oynamışlar, beğenmemişler. “Zıplayamıyorsun” dediler. Bir arkadaş da, “Süper Mario zamanında Play Station mı vardı, FIFA mı vardı. O zamanlar için çok iyi geliyordu bize. Şimdi bunları gördükten sonra kesmez bizi” dedi. “Ee Play Store’da ne zaman çıkacakmış?” dedim. Bizim Iphone’cu dalga geçti benle, “Play Store mu? Güldürme Cem beni” diye.
                               BU ARALAR ÇOKÇA YAPTIĞIM ŞEYLER
            ·       Çokça çay içmek ve sonrasında susayıp litre litre su içmek
            ·       Geceleri çokça rüya görmek
            ·       İşten geldikten sonra akşamları çokça müzik dinlemek

10 yorum:

  1. Dönem dönem değişiyor şu an bloga takmış durumdayım sadece :DD

    YanıtlaSil
  2. Ben de intagramı daha çok sevmeye ve kullanmaya başladım.Facebooka göre daha elit sanki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebook neyin elit olmasını, neyin daha çok kullanılmasını isterse onu seviyoruz aslında =)

      Sil
  3. Bu ara blog yoğun ben de:) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Favorim instagram , daha sonra blogger . Blogger için uzun zaman gerekiyor. Çektiğim fotoğraflara efekt ver , isim yaz , yazını da yaz paylaş derken baya emek istiyor . Severek yapıyorum ama son zamanlarda çok yoğunum çok ilgi gösteremiyorum . İnstagram daha pratik geliyor . Keyifli bir yazı olmuş . Mutlu haftasonları 🙋🏼

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, İnstagram pratik. Fotoyu çek, yazını yaz ve paylaş, bitti. Ama yine de blog yazmak vücuda girdiyse blogsuz hayat olmaz :) Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil