Powered By Blogger

26 Aralık 2016 Pazartesi

Hollywood'dan sonra ikinci sırada biz varız...

  Ben Türkiye’den, yani ülkemden başka bir yerde yaşayamam ya. Hani kuşu altın kafese koymuşlar, ille de vatanım demiş. O misal. “Ya tamam, böyle diyorsun da, hiç yurt dışına çıktın mı be adam?” derseniz. Hayır, çıkmadım. Öyle yurt dışına çıkayım, gezeyim-göreyim meraklısı biri de değilimdir. Sağ olsun bu gezi programlarından, gezmiş kadar oluyoruz. Bir kere mutfakları bizle hiç uyuşmuyor. Bence dünyanın en temiz mutfaklarından biriyiz. Önümüze gelen hayvanı kesip yemiyoruz. Çok garip adetleri olan ülkeler var. Bana, yani bize tamamen ters. Ya, çok fazla kelimelere dökemiyorum işte. Büyük konuşmayayım ama. Fakirlik de yaşayacaksam, aç da kalacaksam, kendi ülkemde kalmak isterim. 
hollywood, dizi ihraç etmek, mehmet esen, cem yılmaz, yılmaz erdoğan, ille de vatanım, güncel
                                                DÜNYADA İKİNCİYMİŞİZ
     Kültür Bakanı Nabi Avcı, dizi yapımcıları ile bir araya gelmiş. Gördüğüm yapımcılar arasında, Çocuklar Duymasın ve Seksenler’in yapımcısı Birol Güven’de vardı. Bakan açıklamış. Hollywood’dan sonra dünyada, en çok dizi ihraç eden ikinci ülkeymişiz. Abi, biz biliyoruz bu dizi işlerini ya. Türk milleti olarak sanata yatkın bir milletiz abi. Nasıl ki şimdi dizilerle dünyaya damga vuruyoruz, gün gelecek yapacağımız filmlerle de dünyaya damga vuracağız. Her şeyin zamanı var. Aşama aşama. Devamlı dizi izleyenler bilirler. Artık dizilerin başlangıçlarında yönetmen falan vs. yazarken, İngilizce’si de yazıyor. Artık diziler yapılırken, hedef sadece Türkiye’ye değil, dünyaya dizi yapmak. Dışarıda çok tutacak dizilerden biri de eminim, Vatanım Sensin dizisi olacak. Adamlar çok kaliteli bir iş yapıyorlar.
                                              REKLAM KOKAN PAYLAŞIM
     Mehmet Esen diye biri- adını daha ilk defa duyuyorum. Ama sima olarak bir yerlerden hatırlıyorum gibi- Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan hakkında, sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmış. Zamanında bu ikili ile arkadaşmış. Sonra ne olduysa olmuş, arkadaşlıkları bozulmuş. Şimdi ikisine de verip veriştirmiş. Şimdi, bu reklam kokan bir paylaşım değil de, nedir arkadaşlar? Bak bu paylaşım nedeniyle ben bile yazıyorum. Bak, o adamların üzerinden gündeme geldin. Her internet sitesinde haber oldun. Bir de o paylaşımın altına tutmuş, Cem Yılmaz’la çekilmiş bir fotoğrafını koymuş. Aga, tamam bu adamlar sana kazık atmış olabilirler. Bunu herkesle paylaşmanın amacı ne? Ben reklamdan başka amaç göremiyorum.

6 yorum:

  1. Yorumların ve düşüncen bencede doğru .. İnşaAllah birinci sırada da olacağız..

    YanıtlaSil
  2. Dizi sektörü değişik bir sektör yaaa... Reklam önemli tabii:) Kesin yeni bir projesi vardır:) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizilerle kasıp kavuruyoruz ortalığı :) Sevgiler.

      Sil
  3. Yeni yılınız kutlu olsun! Keşif etkiniğinden geliyorum, takipteyim iki bloguma da beklerim :)
    dayswithcagan.blogspot.com
    www.caganerkan.com

    YanıtlaSil