Powered By Blogger

5 Aralık 2016 Pazartesi

Gişede en çok izlenen filmler...(2 - 4 Aralık 2016)

  Gişede en çok izlenen filmler hakkında bir yazı yazmak istiyorum bu akşam. Ben, hangi film ne kadar gişe yapmış merak eder ve takip ederim. Sizlerle de paylaşmak istedim bu rakamları. İlk önce geçtiğimiz hafta sonunun, 2-4 Aralık rakamlarına bakacağız. Sonra genel rakamları aktaracağım size. Geçen hafta sonu gişede, Görümce rüzgarı esti. Başrollerini Gupse Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece oynuyor. Deliha filminde olduğu gibi, senaryo sahibi yine Gupse Özay. Seviyorum bu kadını. Devamlı bir üretim içinde. Aslında ben bu tür bir performansı Gülse Birsel’den bekliyordum. Ama Gupse Özay şaşırttı beni. Sonuna kadar destekliyorum onu. Dilerim daha da başarılı olur. Hafta sonu 353.620 kişi ile hafta sonunun tozunu attırdı.
gişede en çok izlenen filmler, çakallarla dans 4, görümce, dağ 2, güncel
Gişede en çok izlenen filmler raporu
                                     ÇAKALLARLA DANS, 4’TE KALMAZ
     Gişede en çok izlenen filmler sıralamasına devam ediyoruz. İkinci sırada bir devam filmi var. Çakallarla Dans 4. Bu serinin müptelası olduğumu söyleyemem. Arada televizyonda denk gelirsem bakıyorum. Ama çok seveni var. Serinin 4’üncü filminin çekilmesinden belli değil mi zaten? Bir kere maya tuttu. İnanın bu seri, 14’e kadar bile gidebilir. Hafta sonunda 208.543 kişi ile ikinci sıradaki yerini aldı. Bu filme şöyle kalabalık bir arkadaş grubu ile gideceksin ki, keyfi çıksın. Bu arada, bu filmlerden herhangi birine giden varsa aranızdan, yorum bölümünde bir değerlendirme de beklenir sizden şimdi. Bakalım anlatıldıkları kadar varmışlar mı?
                                            DAĞ 2, ZİRVEYE KOŞUYOR
     Gelelim üçüncü ve son sıraya. Üçüncü sırada kendisine Dağ 2 filmi yer buldu. Zaten vizyona girdiği ilk günden beri fırtınalar koparttı. Zaten şu son dönemde yaşadıklarımız, şehitlerimiz, yüreğimiz bin parçayken duygularımıza tercüman oldu bu film. Bir asker grubunun yaşadıkları anlatılıyor filmde. Arkadaşlarımdan izleyenler oldu filmi. Tek kelime, “Harika” dedi. Duygusal sahneleri de insanın yüreğini dağlıyormuş. Dağ 2, bu haftada listede yer aldı ve tam 177.761 kişi tarafından izlendi. Gelelim gişede en izlenen filmler listesinin zirvedekilerine.
                                                   GENEL RAKAMLAR
               1)    DAĞ 2                                                      2.060.196 KİŞİ
               2)    ÇAKALLARLA DANS 4                       828.522 KİŞİ
               3)    İKİNCİ ŞANS                                          642.031

NOT: Filmlere ait rakamlar boxofficeturkiye.com’dan alınmıştır


12 yorum:

  1. Görümce'nin reklamı her yerde... Az film izleyen, türk filmi nadiren izleyen biri olarak benim bile dikkatimi çektiyse! Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle. Bende çok ismini duyuyorum. Yorum için teşekkürler.

      Sil
  2. Henüz izleme şansım olmadı. Ama ilk fırsatta Dağ 2 ve Görümce filmlerini izleyeceğim. Güzel bir paylaşım olmuş. Emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Dağ 2 filmi IMDb'de tam puan alınca çok fazla sevindim çünkü film o puan hakediyor ve o puan filme çok yakışıyor. Umarım daha fazla izlenir izlettirilir :)

    YanıtlaSil
  4. Gupse baya uğraşıyor ama filmlerini komik ve başarılı bulamıyorum ne yazık ki :( Belki ilerleyen süreçte biraz daha pişer ve daha kaliteli bir komediyle karşımızda olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, çok kaliteli olduğunu söyleyemem. Ama ileride aşama kaydedeceğini düşünüyorum. Yorum için teşekkürler.

      Sil
  5. Merhaba Düzce'li :) Yeni bloguma geldin mi acaba? Daha doğrusu 2 yeni bloguma:

    http://onumarkamkitap.blogspot.com.tr/ ve www.kalemimdenhayat.blogspot.com.tr

    İkinci Şans'ı izleyeceğim ben de ilk fırsatta çünkü Asmalı Konak'ın hala kalbimde kocaman bir yeri var ve Özcan-Nurgül çiftini beraber görmekten hoşlanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz bir bloğun hakkından gelemiyoruz, maşallah sen iki blog daha açmışsın :) Yeni bloglarında başarılar. Uğrarım tabi :) Herkesin bir çifti vardır zaten. Benim de Yeşilçam'dan Ediz Hun ve Hülya Koçyiğit.

      Sil
  6. Dağ 2'yi ben de merak ediyorum ama ne yazıkki sinemaya gitme fırsatım olmadı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık DVD'sinden bakacağız desene :) Yorum için teşekkürler

      Sil