Powered By Blogger

13 Kasım 2016 Pazar

Ata Demirer'den yeni film...

     Ata Demirer bu aralar ne yapıyordur diye merak ediyordum. Gerçi İnstagramdan’dan paylaşımlarda bulunuyordu ama ben sanat açısından ne yaptığını merak ediyordum. boxofficeturkiye.com’da yeni filmiyle ilgi bir haber gördüm. Yeni filminin vizyon tarihi belli olmuş. “Ata Demirer yeni filme mi başlamış?” dedim kendi kendime. Yeni filminin adı: Olanlar Oldu. Film ismini pek anlamlı bulmadım. Yani sıradan bir isim gibi geldi bana. Bu arada film 20 Ocak 2017’de vizyonda olacakmış. Bir şey kalmamış şurda. 2 ay gibi bir süre var. Ha para verip gider miyim? Gitmem. Çünkü son filmi Niyazi Gül Dörtnala’da beni hayal kırıklığına uğratmıştı. Hayal kırıklığı ile ilgili yazıma buradan bakabilirsin.

Ata Demirer, güncel, Olanlar Oldu, BKM
Ata Demirer üretmeye devam ediyor

                        TUVANA TÜRKAY EŞLİK EDECEK BAŞROLDE
     Ama olsun Ata Demirer’in yeni film haberini duymak beni heyecanlandırdı. Her zaman yaptığı filmler dört dörtlük olacak diye bir kanun yok. Elbette arada kötü işler de yapılabilir. Bu sefer filmin vizyon tarihi de doğru bir tarih. Niyazi Gül Dörtnala’yı nisan gibi garip bir ayda vizyona çıkartmıştı. Neyse ki bu hatasından bu filminde dönüyor. Asıl vizyona girmesi gereken tarihte ocakta vizyona sokuyor. Peki yanında kendisine eşlik edecek kadın oyuncu kim? Tuvana Türkay’ı göreceğiz bu sefer yanında. Tuvana Türkay ismini ilk Gani Müjde’nin filmi Bizans Oyunları’nda duymuştum. Filmde üstsüz bir sahnesi olması nedeniyle çok bahsedilmişti. Yani oyunculuğu nedeniyle değil. İşte şimdi oyunculuğundan bahsedilecek bir filmde yer alacak. Bakalım oyunculuğu nasılmış, göreceğiz.
                                AYNI YÖNETMEN VE AYNI YAPIMCI
     Diğer oyuncu kadrosundan da bahsetmek isterim. Eyvah Eyvah serisinde dedesi rolünü oynayan Salih Kalyon bu filmde de kendine yer bulmuş. Sonra Renan Bilek, Ülkü Duru, Toprak Sergen ve Ülkü Duru var. Filmin yapımcısı her zamanki gibi BKM. Her iyi filmin altından bu BKM çıkıyor. Tebrik ediyorum. Yaptıkları işin hakkını veriyorlar. Sinemayı besliyorlar. Yönetmen koltuğunda ise tanıdık bir isim var. Eyvah Eyvah serisinde de o vardı. Niyazi Gül Dörtnala’da da, Berlin Kaplan’ında da. Hakan Algül. Devamlı film çekenlere bakıyorum da genelde hepsi aynı yönetmenle çalışıyorlar. Mesela Şahan Gökbakar. Ocak ayını heyecanla bekliyorum. Bakalım ortaya nasıl bir çıkmış?
     


16 yorum:

  1. Ata Demirer'i severim.Ben de bir bakayım.Niyazi Gül'de çok kötü değildi bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim hoşuma gitmemişti. Tabi her görüş kabulüm :) Teşekkürler yorum için :)

      Sil
  2. İzleriz ozaman... Niyazi Gül'ü izlemedim... Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Niyazi Gül'ü bende sevmedim. Bu film dilerim güzel olur.

      Sil
  3. Ata Demirer'i uzun zamandır takip etmiyorum. En son eyvah eyvah'ları izlemiştim, beğenip beğenmemek arasında kalmıştım. Bu film nasıl olacak acaba?

    YanıtlaSil
  4. Yeni film haberini duymamıştım. Her film süper film olacak diye bir kural yok gerçekten. Az izlenmiş ama çok iyi filmler olduğunu da unutmamak lazım. Gişe filmlerinin çoğu iyi bir pazarlama ile sunuluyor. Hakkını yememek lazım çok iyi filmler de çıkıyor elbette.
    Türk sinemasının desteklenmesi adına çoğuna gitmeye çalışıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türk sineması daha da iyiye gidecek. Bence de desteklemeliyiz.

      Sil
  5. Niyazi Gül benim için de büyük hayal kırıklığıydı. Ata Demirer'den daha iyi film beklentim olduğu için sanırım. Bu filmin konusu ne acaba? Çok merak ettim. Paylaşımını okuyana kadar yeni filmden haberim yoktu. Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak konusunu hiç merak etmedim :) Güzel yorum için teşekkürler :)

      Sil
  6. Pek film izlemem ama, tv ye düşene kadar yaşarsam bir göz atarım. Türk filmlerini abartılı buluyorum. Her şeyde ölçüyü kaçırıyorlar genelde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayatlarımızda da öyle değil miyiz? Ölçüyü kaçırıyoruz. Bu durum filmlerimize de yansıyor tabi.

      Sil
  7. BKM'yi sevmem, filmlerini de izlemem. tek Çok Film Hareketler Bunlar'ı izledim BKM yapımdan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Çok Güzel Hareketler'i de sevmiştim :) Yorum için teşekkürler

      Sil
  8. Eskiden tv de izlerdim. Artik Türk filmlerini izleme imkanim pek yok yurtdisinda yasadigim için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden Avrupa Yakası'nda ne bakardık Ata Demirer'e. Yurt dışında da galalar falan yapılıyor diye biliyorum ama. Belki sizin oralarda izleme imkanınız yoktur. Ama en azından internetten bakarsınız. Değerli yorumunuz için çok teşekkürler.

      Sil