Powered By Blogger

12 Ağustos 2016 Cuma

Sevdiğim uzaylı filmleri...

uzaylı filmleri, işaretler, izlediklerim, kurtuluş günü

     Sizlere bu yazımda, sevdiğim uzaylı filmlerini paylaşmak istiyorum. Listenin ilk başında, Kurtuluş Günü filmi geliyor. Yakın bir zamanda, Kurtuluş Günü filminin ikincisi vizyona girdi. Bu filmi izleme fırsatı bulamadım. Ama şunu söyleyeyim: Bu filmden beklentim çok yüksek. Ama genelde de beklentisi çok olan filmlerde hüsranla sonuçlanıyor. Birde ilk filmle, ikinci film arasında, tam 20 yıl var. Bu kadar ara verildikten sonra, ikinci filmde de aynı tat yakalanabilir mi? İşte bu nedenle, ikinci filmde hüsrana uğramaktan korkuyorum. Şimdiye kadar Kurtuluş Günü filmini, yani ilk filmi izlemeyenler olabilir. Uzaylı filmlerini sevenler, bu filmi izlemedilerse, çok şey kaybederler onu söyleyebilirim. İlk filmin fragmanı hemen aşağıda. İsterseniz bir göz atın.

                                               İŞARETLER FİLMİ LİSTEMDE
     Listemde ikinci sırada ise: İşaretler filmi var. Bu filmde ilk izlediğimde  çok etkilemişti beni. Bu filmi çok sevgili arkadaşım, Faruk Ataseven ile izlemiştim. Faruk ile film izlemek, benim için ayrı güzeldir. Çünkü kendisi olmadık yerlerde gülme gibi bir yeteneğe sahiptir. Onun gülmesi, bana da bulaşır, bende gülerim. Şimdi diyeceksiniz ki, bir uzaylı filminde espri ne gezer? Ama var. Gerçi Kurtuluş Günü filminde de var. Ama İşaretler filmine, ayrı bir parantez açmak istedim. Bu filmi bazı yerlerinde gülerek, bazı yerlerinde de merakla izlemiştik.  Kahramanlarımız bir çiftlikte yaşamaktadırlar. Bir baba, iki çocuğu ve erkek kardeşi ile.

                                              İKİSİNİ, AYNI GÜN İZLEMEYİN                
     İlk başlarda biraz yavaş gelebilir ama, ilerledikçe ekrandan gözünüzü ayıramayacaksınız. Onun da fragmanını koyuyorum. Bence buna da bir göz atmalısınız. Eğer bu iki filmden ilk defa haberdar oluyorsanız. Tatil gününüzde, kafanız rahat olarak, kendinizi film izleme modunda hissettiğinizde, ikisinden birini izleyin. İkisini ard arda izlemeyin. Film zevkinize yazık edersiniz.  Ayrı zamanlarda izleyin. Filmleri hazmedin. Yalnız izlemeyin.  Kendinizde izleyebilirsiniz de. Yanınızda, uzaylı filmlerini izlemekten hoşlanan en az bir arkadaşınızın olursa, daha iyi olur. Hem film sırasında değerlendirmelerde bulursunuz. Filmin daha çok zevki çıkar. Aranızda, “Sadece iki film mi yani?” diyenler olabilir. Evet, iki film. Önüme her gelen uzaylı filmini izlemiyorum. Bazıları çok mantıksız ve zaman kaybından başka bir şey değil.

Video kaynak: Youtube.com


Blog linki:yasamdanyazilar.blogspot.com

12 yorum:

  1. Açıkçası böyle bir yazıyla karşılaşmak mutlu etti beni hele de bu tarz filmleri ararken. Kurtuluş günü benim de merakla izleyeceğim günü beklediğim film. Umarım yanılmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarim Emre yanılmayız :) Değerli yorumun mutlu etti beni. Sevgiler.

      Sil
  2. İkisinide izledim. Yazını okurken bir çok yerde "aynen" dedim. Beklenti yüksek olunca hüsrana uğramak muhtemel. Zaten izlersende ikinci filmi sevecek misin bilemedim. Ben pek sevemedim. Insan alıştığı yüzü görmek istiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen. Will Smith olmayinca ilk baştan motivasyonum düştü zaten. Değerli yorumunuz mutlu etti beni. Sevgilerle.

      Sil
  3. 20 yıl sonra filmin ikincisini yayınlamak nereden akılarına gelmiş acaba? Bu arada adam GTA San Andreas'daki CJ'ye benziyordu😂 İkisiyle de daha önce karşılaşmamıştım. Fırsatım olursa bakabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baya bir geç kalmışlar ikincisi için :) Bu filmleri muhakkak izlemelisin Semih. Yorumlarını merak ediyorum. Değerli yorumunuz beni mutlu etti. Sevgilerle.

      Sil
  4. Hani nerede Yıldızlar Arası. :)) Bu filmleri izledim mi izlemedim mi hatirlamiyorum amasenin de dedigin gibi o modu kendimde gordugumde izleyecegim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıldızlararası'na bakmadım :) Ama bakacağım. Bu filmleri izle Uğur. Begenecegini düşünüyorum. Değerli yorumunuz beni mutlu etti. Sevgilerle.

      Sil
  5. Yalnız izlemeyin deyince dedim korku figürü mü var :) Ama sonra fikir alışverişi için olduğunu öğrenince ferahladım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asla korku yok :) Gizem var :) Güzel vakit gecirebileceginiz iki güzel film diyebilirim. Değerli yorumunuz beni mutlu etti. Sevgilerle.

      Sil