Powered By Blogger

4 Ekim 2015 Pazar

Murat Boz, O Ses Turkiye icin ne kadar onemli?

    Bu aksam, O Ses Turkiye'nin yeni sezonu basladi. Bu sene kadroya,  yeniden Murat Boz dahil oldu. Su anda programi izliyorum. Murat Boz,  harika bi baslangic yapiyor diyebilirim. Ayrildigi sezon, sonlara dogru iyice tutuk, bitsede gitsek bi hali vardi. Ama bu aksam ki Murat Boz, bi harika. Bastan sona enerji dolmus. Morali, en ust seviyede. Programi cok ozlemis. Her hareketini, sozlerini isteyerek, icinden gelerek yapiyor. Oyle bir pozitif enerji yayiyor ki. insana kendisini izlettiriyor.
      O SES TURKiYE, MURAT BOZ'LA
                      Bi BASKA
    Murat Boz'dan, ilk baslarda pek de hoslandigimi soyleyemem. "Neden?" derseniz. Buna belli bir cevabim yok. Genelde, ilk olarak bi insandan hoslanmiyorsam, sonradan cok iyi anlasiriz. Bu arkadas secimlerimde boyledir. Murat Boz'da da, aynen boyle oldu iste. Gecen seneki program, o olmadan yavandi. Ebru Gundes ve Hadise ile cok iyi bir uyumu var. Zaten, bu programi izlettiren de o uyum. Yoksa ben,  oraya cikacak yarismacilar icin izlemiyorum. O yuzden, bu program Murat Boz ile bi baska.
            KiLiT iSiM:MURAT BOZ
    O Ses Turkiye'nin kilit juri uyesi bence Murat Boz'dur. Herkese takilmasi ve tartisma baslatmasi cok onemli. Tatli atismalar, genelde bu sekilde basliyor. Bu tavri, Hadise ve Ebru Gundes'e de buyuk kolaylik sagliyor. Onlarda, Murat'a takilacak konu bulmus oluyorlar. Zincirleme bi durum olusuyor yani. Gecen sene Murat olmadigi icin, programin temposu dusmustu. Mazhar Alanson ve Ozkan Ugur, onun yerini dolduramadilar. Bu program ne kadar devam edecekse, Murat Boz olmali. Tabi Hadise ve Ebru Gundes olmak kaydiyla.

Blog linki : yasamdanyazilar.blogspot.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder