Powered By Blogger

1 Mart 2015 Pazar

Demet Akalın hit dünyası...

Demet Akalın’ın Gökhan Özen ile yaptığı düeti dinlediniz mi? Ben dinledim. Çok hoşuma gitti. Şarkının adı nefsi müdafaa. Demet Akalın yapmış yine yapacağını. Nasıl yapıyorsa bu işi. Yine hit bir şarkıya imza atmış. Altıncı hissi almış yürümüş Demet Akalın’ın. Bunu başka türlü açıklayamıyorum. Yaptığı her şarkı dillerde. Listelerde,zirvelerde.

Bu yüzden çok saygı duyuyorum kendisine. İşine çok önem gösteriyor. Belli ki çok eleyip sık dokuyor. Ve bunu büyük bir ciddiyetle yapıyor. Çünkü bu kadar başarı tesadüf olamaz. Arkada sistemli bir çalışmayı gerektirir bu kadar başarı. Sizlerin de böyle düşündüğünü zannediyorum. Bu söylediklerimi içimden gelerek büyük bir samimiyetle söylüyorum.
Bu söylediklerime bakılarak Demet Akalın fanı falan olduğum sanılmasın. Onu da her şarkıcı gibi seviyorum. Ama inanın fanatiklik derecesinde değil. Yanlış anlaşılmasın. Fanatikliği küçümsediğim falan da yok. Aksine ben de bir sanatçının fanatiği olmak isterdim. Ama bu yaşıma kadar hiç işim olmadı. Şimdiden sonra da olacağını düşünmüyorum. Yaptığı her şarkı ile bir level daha atlıyor. Ve müzik dünyasındaki yerini daha da sağlamlaştırıyor.

Foto kaynak:www.modamona.com


Blog linki:yasamdanyazilar.blogspot.com

3 yorum:

  1. Bloğunuz güzel bir blog.Takip ettiklerim listesindesiniz.Konuya geçicek olursak.Bende demet aklının fanı değilim.Şarkıcı gibi seviyorum.Bu son gökhan özenle yaptığı düetlede,bence gayet iyi bir başarı elde etmiş oldu.Demet akalın gerçekten Müzik dünyasına güzel parçalar kazandırmış sanaçtçılardan biridir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begeniniz ve takipiniz için çok teşekkürler Turhan Polat. Sizin gibi değerli okuyucularimizin değerli yorumlarıyla kendimizde yazmak için daha çok enerji buluyoruz. Saygilar

      Sil
  2. Rica ederim,Cem Bey.Gerçekten güzel yorum yazmışsınız :)

    YanıtlaSil