Powered By Blogger

16 Aralık 2014 Salı

"Yalaka"dedi ortalık karıştı.

           Kılıçdaroğlu,yaptığı işlerle her gün neden bu ülkede iktidar olamayacağını kendi kendine ispatliyor. Son olay; Hülya Avşar ile arasındaki polemik. Bir siyasi parti genel baskaninin bir sanatciyla bu kadar seviyesizce tartışması doğru mu? Kılıçdaroğlu,şu anda siyaset yapmıyor,magazin yapıyor farkında değil. Bu gidişle Kılıçdaroğlu,kendine haber bültenlerinde değil,magazin bültenlerinde yer bulur.
            Hadi size, siyasilere alistik.Aranizda şerefsiz,adam değilsin gibi kelimeleri normal konusmada bile kullanmadan duramiyorsunuz. Açıkçası,milleti buna da alistirsiniz. Artık kufursuz, argosuz geçen parti grup toplantilari tad vermiyor. Tamam bunları biliyoruz da. Her şeyi bırakın. Parti genel başkanlığını bir kenara, sanatciligi bir kenara koyun. Bir erkek,bir kadina,"Yalaka"diye nasıl      hitap edebilir?
              Ya tamam. Hülya Avşar'dan hoslanmayabilirsin. Yaptiklarini onaylamayabilirsin. Ama bunu doğru dürüst bir elestiri yaparak ortaya koymak varken,ağzını neden cirkinlestiriyorsun. Gerçekten bir bayana,"Yalaka"denmesi çok itici bir durum. Böyle konuşarak haklı olsanız bile haksız duruma dusersiniz. Kılıçdaroğlu,daha da ileriye giderek Hülya Avşar'ın, "Sanatçı olmadığını"soyledi. Ve daha da sacmaladi.Artik ben bir şey diyemiyorum. Yorum sizin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder