Powered By Blogger

9 Aralık 2014 Salı

Kılıçdaroğlu'dan torpil listesi...

           Bir torpil listesi de Kılıçdaroğlu’ndan çıkmış.Meşhur SSK Genel Müdürlüğü zamanından yine.O zamanlar dört yüz küsür Kılıçdaroğlu soyadlı kişi kurumda işe başlamış.Bunu söyleyen Başbakan Davutoğlu.Şimdi merak ediyorum.CHP’li Haluk Koç bu duruma ne diyecek?Daha bir gün önce liste vermişti.İsim isim saymıştı listeyi.Şimdi genel başkanının listesini sayacak mı?Ama zor olur.Ne de olsa dört yüz küsür kişi.
           Tabi burada asıl önemli olan.Kılıçdaroğlu’nun ne diyeceği?Kendini nasıl savunacak?Meydanlarda yolsuzluk üzerine çok konuştu,çok anlattı.Şimdi sıra kendisinin torpil dosyasını anlatmaya geldi.Siyaset böyle işte.Herkesin hakkında bir dosya ortaya çıkıyor zaman içinde.Bugüne kadar gelmiş geçmiş siyasetçilere bir bakın.Hepsi hakkında muhakkak bir şeyler çıkmıştır.Eğer siyasete atılacaksanız bunu kabulleneceksiniz.Bir ön koşul gibi bir şey.

           Şimdi milletin neden bu yolsuzluk ,torpil dosyalarına prim vermediğini anlamışsınızdır heralde.Çünkü her siyasetçi için böyle dosyalar,iddaalar söz konusu olmuş.Onun için millet bir siyasetçiyi değerlendirirken bunları dikkate almamış.Yaptıklarına bakmış.Ekonomiye bakmış.Siz böyle yaptıkça AKP’nin ekmeğine yağ sürersiniz.O yüzden AKP bu muhalefetten memnun.”Hala bu insanlara nasıl oy veriyorsunuz?”diye soruyor Kılıçdaroğlu.Cevabını bilmediği için hala muhalefet ya.

6 yorum:

  1. Eğer bu liste gerçekten var olsaydı Davutoğlu bunu çoktan kullanmıştı, acaba neden kullanılmıyor? ;)

    Eğer böyle bir liste varsa, o torpilin de üstüne gidilsin ve liste ifşa edilsin, ama listenin içeriği değil varlığı bile şüpheliyse bu iddia cılız bir "çamur atma" girişiminden öteye gidemeyecektir. İddia sahibi eteğindeki taşları döksün de bilgilenelim, değil mi ama?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle Barış Bey yazimi okumaniz ve hatta yorumda bulunmaniz benim için onurdur. Yazida da belirtiyorum zaten. Her siyasetci hakkinda böyle iddaalar hep ortaya atilmis. Bu iddaalar AKP'den bir sey götürmez. Kılıçdaroğlu'dan da kaybettirmez. Önemli olan muhalefet tarzi. Onu vurgulamak istedim.

      Sil
    2. Cem bey bu bir devrimdir.bunlar olmasa siyasetin tadı çıkmaz.Birbirlerine bağlantılar.Vurgulamanıza gerek yok .Türk milleti her şeyin farkında ATATÜRK için bile ne iddalarda bulunuyorlar...

      Sil
    3. Bizim ülkede siyasetin tadı böyle oluyo r. Siyasi kültürümüz böyle oluşmuş

      Sil
  2. Kılıçdaroğlu bu cabalar içabala hepside sandık basinda boşa cıkar

    YanıtlaSil