Powered By Blogger

17 Ekim 2014 Cuma

İlker Ayrık ile Çarkıfelek olmuyor...

   İlker Ayrık artık çarkıfeleği götüremiyor...Bu durum adeta bağırıyor artık...Olmadık yerlerde olmadık espriler yapıyor...Kimse de gülmüyor...Bu programı en baştan İlker Ayrık'a yaptırmak hataydı...Çünkü bu program Mehmet Ali Erbil ile özdeşleşmiş artık...Herkes İlker Ayrık ile Mehmet Ali Erbil'i kıyasladı...Sonuçta İlker Ayrık bu kıyaslamadan çıkamadı.
  Bunun gibi bir durum daha vardı...Var Mısın Yok Musun...Acun'dan sonra kim sunduysa tutunamadı...Çünkü o programda Acun ile özdeşleşmişti...Programla sunucunun birlikte anıldığı bir programı başkasına sundurmak risktir...Ve gördük ki kimse de başarılı olamadı.
  Aynı durum İlker Ayrık için de geçerli...Şimdi Ben Bilmem Eşim Biliri başkası sunmaya kalksa emin olun o da tutmaz...Çünkü o da İlker Ayrık ile özdeşleşmiş...Kanal baktı ki çarkıfelek ile olmayacak tekrar döndüler Ben Bilmem Eşim Bilir'e...Zararın neresinden dönersen kardır demişler.
  Çarkıfelek'in reytingleri şu an çok da iyi değil...Kısa süre içerisinde programın yayından kaldırılacağını düşünüyorum...Yine kanal yönetimi Arka Sokaklar'a dönecektir.
  Aslında en başından İlker Ayrık'ın bu teklife,"Hayır"demesini beklerdim...Böyle bir durumu önceden öngörmeliydi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder