Powered By Blogger

12 Eylül 2017 Salı

Dan Brown, yeni kitabının ismi ne?

     Dan Brown, yeni kitabı Başlangıç ile 3 Ekim’de sahne alıyor. Bu kitabın iki özelliği var. Birincisi; Bu kitap iki bölümden oluşuyor. Galiba iki bölüm. Çünkü haberde kaç bölüm olduğu yazmıyor. Herhalde iki bölümdür. Haber demişken. İlgili haberi de buraya bırakıyorum. Kitabın kapağı falan hepsi var. Kitabın adının Başlangıç olduğunu görünce aklıma Leonarda Di Caprio’nun Başlangıç filmi aklıma geldi. Neyse ikinci özelliğine gelince. Bu kitabı ilk olarak bizler, yani Türk okurları okuyacak. Bunun nedeni ise saat farkı. 13 Eylül’de saat 00:00’dan sonra Altın Kitaplar’ın sitesinde yayınlanacak. Ya ilk defa internetten de yayınlanacak olsa da, ben tutup internetten okumam. Ben bugüne kadar hiçbir kitabı netten okumadım.
ROBERT LANGDON YİNE BAŞROLDE

     Dan Brown kitaplarını değil sadece, hiçbir kitabı netten okumadım. Kitabı elime alıp, kokusunu duyup okuyacaksın abi. Herhalde onu okumak içinde Altın Kitaplar’a üye olmak lazım. O tür işlerle zaten uğraşamam. Kitaptaki kahramanın kim olduğunu söylemeye gerek yok herhalde. Yine bizim simge bilimci Robert Langdon. Birde benim anlamadığım niye kitaptan önce internette yayınlanıyor. Bir yayınevi internetten kitabını yayınlarsa bu kitap satışlarını etkilemez mi? Herkes benim gibi değil. İnternetten kitap okumayı alışkanlık haline getirenler de var çünkü. Bu da aklıma takıldı benim. Onlar da zararlarına bir iş yapmazlar herhalde. Altın Kitaplar’ı seviyorum. Çünkü sevdiğim çoğu kitabın yayıncısı onlar. 

6 yorum:

  1. Bilgi için teşekkür ederim abim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek kardeşim. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  2. Dan Brown da ne bitmez hikaye varmış, adam 2 senede bir kitap yazıyor, hepsi best seller. E-kitaplar da ücretli Cem, onları indirmek için de para veriyorsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adam yazmak için yazmıyor. Kaliteli yazıyor gerçekten. Zaten internetten okumayı sevmiyorum. İnternetten okuyanlar için problem o zaman :) Yorumun için teşekkür ediyorum.

      Sil
  3. Çok tarzım değil bu yazar.Çok tutuldu ama ben uyumlanamadım :) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence tekrar dene. Seversin gibi :) Yorumun için teşekkür ediyorum.

      Sil