Powered By Blogger

13 Temmuz 2017 Perşembe

Şiir yazmak...

şiir yazmak

     Şiir yazmak benim için bir tutku derecesinde değil. En azından şimdilerde. Bundan 5-6 sene önce falan şiire yoğunlaşmıştım. Hatta küçük bir defterim vardı. Hatırladığım kadarıyla o defterde 15-20 arası şiirim vardı. O defteri saklıyordum, hatıra olsun diye. Ama şimdilerde kim bilir nerede? İlerleyen yıllarda şiirden koptum. Daha çok deneme yazmaya yöneldim. Ben ha deyince şiir yazamıyorum. Yazmam için yoğun duygular içinde olmam gerekiyor. Ya da moda girmem de gerekiyor diyebilirim. Böyle ya sessiz bir ortam olacak ya da evdeysem falan kulaklığı takıp dünyadan kopmam lazım. Tekrar eskisi kadar sık olmasa da ara ara şiir yazmak istiyorum. Blogdada birkaç gün önce yazdığım şiirim de burada. 

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/fire-and-ice-by-robert-frost-231088/

6 yorum:

  1. Aynı şekilde bende öyleyim. Bir ara çok aşık ve depresyonda iken bolca şiirlerim vardı diyebilirim. Şu an hiç yazasım yok. İlham gelmiyor dediğiniz gibi modda olmak lazım. Deneme yazmaya devam o zaman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, denemeye devam :) Yorum için teşekkürler.

      Sil
  2. Şiirleri asiri seviyorum. Ancak ben ayrilik siiri yazabiliyorum niyeyse 😀 ve durumumla hic alakasi olmayan seyler. Ama severek yaziyorum. Kizimdan dolayi gelen ilham kacsa da biraz büyüdgnde arttırabilirim sayilari. Watpad e de yaziyorum hatta :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam bir şiir sevdalısısınız siz anlaşılan :) Yorum için teşekkürler.

      Sil
  3. Şiirleri ben de çok severim. Adına şiir demeye dilimin varmadığı şeyler karalarım arasıra. Ben de sizin gibi eskiden şiir türünde bir şeyler yazmaya çalışıyordum ama şu aralar yazamıyorum. Bu aşamada şunu fark ettim ki; şiir yazılmaz, yazdırılır. Yani isteyince şiir yazılmıyor. Birilerinin ya da bir şeylerin şiir yazdırması gerek insana. (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şiir yazılmaz, yazdırılır. Bence olay bu. Yorum için teşekkürler.

      Sil