Powered By Blogger

14 Şubat 2017 Salı

Zafer Algöz'ün içinde olmaması gereken bir polemik...

     Abi, Zafer Algöz’ün Recep İvedik ile alıp veremediği ne? En son açıklama yapmış yine. Recep İvedik 5 vizyona giriyor ya. “17 milyon izlense de o filmde oynamam” demiş. Hatırladığım kadarıyla bu ilk açıklaması değil Recep İvedik ile ilgili. Abi tamam bir kere konuştun bırak. Bir daha konuşma. Hadi ben yanlış hatırlıyorum diyelim. Yine de bu açıklamayı yapmanın gereği ne? Sen böyle açıklama yapınca Şahan Gökbakar’da yapıştır cevabı: “İnsanların kenarından köşesinden  sahneye çıkma çabaları” demiş. Senin böyle bir çabaya ihtiyacın mı var ya. Sen Zafer Algöz’sün. Ama bak adam sana bunu yakıştırıyor. Ben Zafer Algöz gibi bir sanatçıyı böyle bir tartışmanın içinde görmek istemezdim doğrusu.

zafer algöz, şahan gökbakar, recep ivedik, güncel

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/film-maker-machine-control-panel-27008/

10 yorum:

  1. Bizim burada da biletleri iki gün önceden satmaya başladılar. Recep İvedik filminin mantığı kötü geliyor artık. Böyle bir senrryo var film yapalım deniyorlar zaten işleniyor bir senrryo yazalım deniyor, biraz ticari amaçlı bu yüzden sanatçılar sinemanın böyle kullanılmasını istemiyorlar herhalde ve tepki gösteriyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tepki gösterebilirler tabi. Bu en doğal hakları. Ama tepkinin ölçüsü olmalı. Şahan'da cevap verdi şimdi. Eminim söyledikleri Zafer Algöz'ü incitmiştir. Böylesi daha mı iyi oldu? Yorumun için teşekkürler.

      Sil
  2. Bence türk insanını güldürmek için en absürd'üne kaçmak gerekiyor ve bu da Zafer Algöz'ü irdelemiş sanırım. Tabii ki kendince haklı. Recep İvedik karakterini seveni kadar nefret edeni de var unutmayın. Ve burada önemli olan da ölçüt. O da kaçırılmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seveni kadar sevmeyeni de bol dediğin gibi. Ama Zafer Algöz'ün bu kadar polemiğe girmesine de gerek yoktu. Yorumun için teşekkürler :)

      Sil
  3. Bende pek hoşnut değilim Recep İvedik filminden. Yani bana göre kaliteyi düşüren saçma bir film. Ama bu kadarda fazla izlenmesini de anlamış değilim...

    YanıtlaSil
  4. Bazen de kasıtlı polemik oluşturuyorlar sanki :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olur mu olur. Burası Türkiye :) Yorumun için teşekkürler :)

      Sil
  5. Tercihler işte... Haksız da sayılmaz ama yaaa... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam haksız olmayabilir. Ama koskoca Zafer Algöz'ün bu polemikte ne işi var? Yorum için teşekkürler.

      Sil