Powered By Blogger

28 Aralık 2016 Çarşamba

Yılbaşı akşamlarının sıkıcı şarkı programları...

     Model grubundan Fatma Turgut ayrılmış. Peki neden abi? Bu Model grubunun dağılacağı, hiç aklıma gelmezdi. Bizim ülkede nedense bu grup işleri yürümüyor. Hem de hiç beklemediğim kişiden, grubun solisti Fatma Turgut ayrılmış. Onun da muhakkak, kendine göre bir açıklaması vardır. Ama daha neden ayrıldığına dair, bir açıklamasını okumadım. Bir zamanlar da Hepsi grubu vardı. Yaptıkları şarkılarla büyük ses getirmişlerdi. Sonra onlardan da, sarışın kız ayrıldı ilk. Sonra, Hepsi grubu öldü mü, kaldı mı, belli değil. Bildiğim kadarıyla Fatma, bu gruptaki arkadaşlarıyla yola çıkmıştı. Hatta bir ara Beyaz Show’a konuk olmuşlardı. O zaman sorulmuştu, “Grubun ismi niye Model?” diye. Fatma da, “Bize kimse yardımcı olmadı. Azim ettik, buralara geldik. Bizim gibi olanlara, model olması amacıyla, grubun adını Model yaptık” demişti. Şimdi bunu söyleyen kız, ne oldu da gruptan ayrıldı ki? Bu arada Fatma gitti diye, grubu dağıtmamışlar. Twitter’dan paylaşım yapmışlar, grubun diğer kalanları, “Fatma gitti ama grup dağılmadı, ama ne yapacağımızı bilmiyoruz” demişler. 
model grubu, fatma turgut, yılbaşı gecesi, d&r, sabahattin ali, güncel
                                                           BİRAZ ORJİNAL OLUN ARTIK
     Yılbaşı geceleri bir şarkıcı çıkartıp şarkı söyletiyorlar. Eee, alın size yılbaşı eğlencesi. Ya bırakın artık bu sıkıcı, klasik yayın formatından. Star’da öyle yapmış. Yılbaşı gecesi saat 23:00’e Tarkan’ı koymuşlar. Aga, şimdi yılbaşı gecesi Tarkan’ı izlemenin ne özelliği var ki? Şimdi eğlence bu mu yani? Yahu istediğim zaman klibini, cartunu-curtunu izlerim. İnternet denen bi dünya var ya. Yani Tarkan’ı izlemek, bir ayrıcalık mı kardeşim? Ya ne bileyim, ya adam gibi bir film koyarsın, ya da yarışma. Gerçi son yıllarda yarışma programları popüler yılbaşı akşamları. Ve birkaç tane de dizi. O dizi de Arka Sokaklar. Genelde yılbaşı akşamları Arka Sokaklar, sonra Beyaz Show olur. Siz ne yaparsınız yılbaşı akşamları? Ne izlersiniz, ne yaparsınız? Bu sene ben yine ptt. Yani pijama, terlik ve televizyon.
                                                          YİNE VE YİNE SABAHATTİN ALİ
     D&R 2016 yılında en çok hangi kitapları okumuşuz, onun listesini yayınlamış. Birincilik beni şaşırttı. Birinci sırada, Orhan Pamuk’un Kırmızı Saçlı Kadın’ı var. Çıktığında konuşulmuştu ama, bu kadar satış yaptığını bilmiyordum. Ha, ben okudum mu? Okumadım. İkinci sırada, Havva’nın Üç Kızı var, Elif Şafak’ın. Onu da okumadım. Kardeşim, bu listeye de Sabahattin Ali damgasını vurmuş. Üçüncü sırada Kürk Mantolu Madonna, beşinci sırada ise, İçimizdeki Şeytan kitabı var. Dördüncü sırada yabancı bir kitap var. Hayvanlardan Tanrılara- Sapiens. Yazarı: Yuval Noah Harari. Bu kitabı duymuştum. Valla burada sevindirici olan ilk beşte, dört kitabın yerli kitap olması. 

6 yorum:

  1. Televizyon izleme o zaman yılbaşı gecesi. Kendi programını kendin yap. Arkadaşlarını topla yada ailen ile. Kendi zevkine göre müzikleri, ve filmleri seç. Müziği ac muhabbet et filmi aç seyret. :). Bana gelince ben valla uyurum o saatte gerçi uyumamda yatarım. Eğlenmeye bile vakit kalmadı bana.

    YanıtlaSil
  2. Grup olup ğnlü oluyorlar sonra solist ayrılıp kendi başına albüm yapıyor. İşte bu kadar:( Ne yazık ki türk insanı böyle... Yabancı gruplar bu konuda daha başarılı bir çok konuda olduğu gibi... Yıbaşı programları tam bir fiasko. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, bizde grup işi yürümüyor. İlla kendim olacam sevdasına kapılıyorlar sonradan. fiyasko, iyi özetledi. Sevgiler

      Sil
  3. Model çok iyi bir gruptu.Solistin gruptan ayrılması iyi olmamış.Grubu devam ettirmek zor oluyor sanırım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık ego mu başka bir neden mi bilemiyorum. Ama bildiğim tek şey iyi gruptu.

      Sil