Powered By Blogger

21 Kasım 2016 Pazartesi

Uzayda görülen cisim ufo muydu?

     NASA, uzay istasyonundan 24 saat canlı yayın yapıyor. Birkaç gün önce, yine bu canlı yayınlar sırasında ekranda aniden bir cisim beliriyor. Aniden hareket edip ortadan kayboluyor. Bu olaydan birkaç dakika sonra da canlı yayın kesiliyor. Bu olay bir anda dünyanın gündemine oturuyor. Uzay ve uzaylılarla ilgilenen biri olarak bu haber dikkatimi çekti. Haberi ayrıntısıyla inceledim. Çoğunluk, görünen bu nesnenin ufo olduğunda hem fikir. Tamam dünyada görmeye alıştık da, uzayda da ufoyu ilk defa görüyorum ben. Bu görüntü beni çok heyecanlandırdı. Tekrar tekrar izledim. Haberi pür dikkat okudum. Akıllara takılan bir başka soru da yayının neden kesildiği? 

güncel, NASA, ufo
Dünyadan sonra uzayda da mı ufolar var

     NASA yetkilileri teknik bir aksaklıktan kaynaklandığını belirtmişler. Yani olayı ufoya bağlamamışlar. Bu yaşanan olay tekrar uzaylılar var mı, varsa neden bir türlü o dairelerinden inip bizimle iletişime geçmiyorlar sorularını sormama neden oldu. “Bizden üstün akıllılar, onların akıl seviyesine ulaşmamızı bekliyorlar” diyor bazıları. Olabilir, sonuçta bu da bir teori. Benim ise bu konuda hiçbir fikrim yok. Peki ya sizce?


8 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Ürkmene rağmen yorum yapma inceliği gosterdigin için teşekkürler :)

      Sil
  2. NASA ve ABD, uzay hakkındaki bildiklerini bizlerle paylaşmıyor. Aslında paylaştıkları da sadece bizi oyalamak için herkesin bildiği basit şeyler. Bu konularda ben de çok fazla olmasa da ilgiliyim. Uzaylıların olduğun ve Mars ile Ay'da yaşam olduğunu düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söylediklerinin hepsine katılıyorum. Bilgi nedense saklanıyor. Bu güzel yorumun için teşekkürler.

      Sil
  3. Bence uzaylılar ve bizin dışımızda bir çok yaratık var :) Bu arada senin mimledim yarınki yazıda :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de meraklıyım bu konulara. Türkiye'de de ufo ile ilgili sirius diye bir merkez var, buranın yöneticisi Haktan Akdoğan'ın katıldığı bir programı izlemiştim. Nasa'nın fazla bilgi vermediğini, insanları hazırlamak için film, kitap gibi şeyleri uzaylılara alıştırmak için kullandıklarını söylemişti. Çok ilginç açıklamaları vardı. Nasa'yla ortak çalıştıklarını söylemişti. Meraklıysanız bir bakın Haktan Akdoğan'a. Uzaylılar tarafından kaçırılıp, çip takılan türkler olduğunu ve bınlarla irtibatta olduklarını bile söylemişti:) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, o çip muhabbetini biliyorum :) Yorum için teşekkürler.

      Sil