Powered By Blogger

15 Kasım 2016 Salı

Altın Kelebelek ödül değil, skandal töreni oldu...

     Altın Kelebek ödül törenine baktınız mı? Ben yarısından itibaren bakmaya başladım. Verilen ödüllerden biri de en iyi komedi dizisiydi. Ödülün açıklanacağı sırada kardeşimle göz göze geldik. “Şu anda komedi dizisi mi var ki ödül verecekler” dedim. Yine de, “Belki benim takip etmediğim bir dizi vardır” dedim ve sonucun açıklanmasını bekledim. Bir de ne göreyim. En iyi komedi dizisi diye Kiralık Aşk’ı seçmişler. “Yazıklar olsun” dedim. Buna kargalar güler ya. Romantik komedi olabilecek bir dizi, nasıl olur da komedi dizisi olur arkadaşlar, sorarım size. Bilmeyenlere örnek vereyim. Özellikle o Kelebek jürisine. Avrupa Yakası bir komedi dizisidir. Ya da ben pek sevmesem de Yalan Dünya bir komedi dizisidir.

Altın Kelebek ödül töreni, Okan Bayülgen, güncel
Bir ödül töreni böyle berbat edildi

                          DİRİLİŞ ERTUĞRUL EKİBİNİN KONUŞTURULMAMASI
     Altın Kelebek ödül töreninde yaşanan skandallardan biriydi bu. Birde Diriliş Ertuğrul ekibinin konuşturulmaması muhabbeti var ki o ayrı bir konu. Birde Cengiz Semercioğlu’nun çıkıp, “Diriliş Ertuğrul ekibi fazla alınganlık gösterdi” demesi yok mu? Tam bir pişkinlik. Adamları iki dakika konuşturmuyorsun. Daha ne alınganlığı olacak? Kasıtlı yapıldı ya da o an bir karışıklık yaşandı bilmiyorum. Ama gerçek olan bir şey varsa oda ayıp edildiğidir. Okan Bayülgen ayrı bir rezaletti. Okan Bayülgen’in sunacağını duyduğumda, “Bu adamla tören iyi mi geçer kötü mü geçer bilmiyorum. Hadi bakalım hayırlısı” demiştim. Tam bir rezalete imza attı.
                                  OKAN BAYÜLGEN ÖDÜL TÖRENİYDİ SANKİ
     Diriliş Ertuğrul ekibinin yaşananlara tepki göstermesinden dolayı birde çıkıp alaya almaz mı onları. Herhalde töreni kendi programı sandı. Kendi programında ne halt yersen ye, ne söylersen söyle. Ama böyle bir törende sana sunuculuk verilmişse, onun ağırlığında davran. Sonra tutmuş programında yaptığı medya arkası gibi bir şeyi törende yapmaya kalktı. Çok çok saçma bir fikirdi. İnsanlar oraya ödül almaya gelmişler. İnsanların yüzlerine karşı onlarla alay geçti. Tören sanki Okan Bayülgen Kelebek ödül töreniydi. Programı sunan kız ise hiç hareket etmeden öylece durdu. Okan Bayülgen kızcağızı yalnız bıraktı. O tek başına ne yapacağını bilemedi. Şu tören işlerinin hakkından bir türlü gelemiyoruz ya. Yine gelemedik. 


15 yorum:

  1. İyi ki izlememişim... Okan Bayülgen'i hiç sevmezdim, az sempati duymaya başlamıştım. Şu an eskisinden daha çok nefret eder oldum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okan Bayülgen'i severim. Ama bu yaptığı hiç yakışmadı.

      Sil
  2. Diriliş Ertuğrul dizisinin konuşamamasının kasti yapıldığını sanmıyorum. Daha sonra tekrar bir programda tartışıldı bu konu. Ödül almak için ilk onlar anons edildi bildiğim kadarıyla. Hostes kızın acemiliği olduğunu düşünüyorum ben. Adamlar konuşma için beklerken, hostes kız ne yapacağını bilemedi. Buyurun falan dedi adamlara. Haliyle bir kargaşa yaşandı, diye düşünüyorum. Okan Bayülgen'i hiç sevmem zaten. Tabiri caizse çok cıvık bir adam. Erkek dediğin de biraz ağır olur bence. Bunlar şahsi fikrim tabii :))

    YanıtlaSil
  3. Demek bundanmış. Ben töreni izlemedim ama bu gece facebookta Okan Bayülgen capsleri gördüm bir sürü. Sebebini şu an anladım..

    YanıtlaSil
  4. Okan Bayülgen gereksiz bir karakter. 30 yıllık Altın Kelebek törenini Okan ve diğer sunucu kız yüzünden değersizleştirdiler. Diriliş ekibine çok büyük ayıp ettiler. Ama onlar da işi siyasete dökme fırsatını kaçırmadılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen katılıyorum. Altın Kelebek'e gölge düşürüldü.

      Sil
  5. Sen böyle yazınca merak ettim töreni.İnternetten izleyeyim uygun zamanda :)

    YanıtlaSil
  6. Ödül törenini izlemedim ancak çıkan haberleri gördüm. Diriliş Ertuğrul ekibinin tepkisi haklı bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de haklı. O an düzeltilmeliydi yapılan yanlış.

      Sil
  7. Başka bir şey seyrediyordum. Bir ara bakıp geçtim. Ama merak ettim şimdi. Yurdagül kızım gibi ben de internetten seyredip sana gelip yorum bırakırım Cem.

    YanıtlaSil