Powered By Blogger

16 Ekim 2016 Pazar

Hayat Öpücüğü filminiz izledim...

  Bugün Pazar ya. Bugün evdeyiz ya. Güzel bir kahvaltının üstüne şöyle güzel bir film izleyelim dedik. Aslında düşüncemiz Cem Yılmaz’ın oynadığı İftarlık Gazoz filmini izlemekti. Ama onu izleyemedik. Başka izleyecek bir film aramaya başladık. Oda Ali Sunal Ve Hatice Şendil’in başrollerinde oynadığı Hayat Öpücüğü filmi oldu. Bu flmin vizyona çıktığı tarihi hatırlıyorum. Fragmanlarını da izlemiştim. Şimdi, “İyi ki Cem Yılmaz’ın filmini izleyemedik de bu filmi izlemişim” diyorum. Metin, hastalık hastası bir adamdır. O kadar ki, evi bile bir özel hastanenin hemen yanındadır. Hastanede onu tanımayan yoktur. En ufak şeyde soluğu hastanede aldığı için. Son dönemde bu titiz adamlar dizi ve sinemada çokça yer almaya başladı. 
Hayat Öpücüğü filmi, izlediklerim, Ali Sunal, Hatice Şendil
Güzel bir pazar için iyi seçenek olabilir
                     BİLİNDİK BİR HİKAYE ANLATIYORLAR AMA…
     Mesela dizi olarak Galip Derviş vardı. Şimdi de bu. Hayat ise, hastalığı nedeniyle o hastanede yatmaktadır. Metin ve Hayat çeşitli vesilerle devamlı karşı karşıya gelmeye başlarlar. Tabi bu karşılaşmaların hepsi de eğlenceli. Gülümsemenize yol açıyor. İşte hikaye böyle başlıyor. Filmi izledikten sonra sizde göreceksiniz ki. Hikaye çok bilindik bir hikaye. Ama her zaman söylemiş olduğum bir şey vardır. Hikaye ne kadar bilindik olursa olsun. Önemli olan hikayeyi nasıl anlattığındır. Hayat Öpücüğü filmi bu bilindik hikayeyi izlenebilir şekilde anlatmış. Hikayenin çok bilindik olduğunu biliyorsunuz. Ama yine de izlettiriyor kendini. Haftasonu için film izleyecek olanlar varsa, tavsiyemdir.
                             AKLA GELMEYECEK İKİ İSİM, YANYANA
     Bu filmin ilk fragmanını gördüğüm zamanda, bu ikiliyi garipsemiştim. Hiç, bir araya gelmeyecek bir ikiliyi, Ali Sunal Ve Hatice Şendil’i bir araya getirmişler. Ali Sunal komedi adamı. Hatice Şendil ise tam tersi dram dizilerinin kadını. İki ayrı uçtan seçim yapılmasına rağmen, işi kotardıklarını söyleyebilirim. Ali Sunal’ı severim. Bir zamanlar sadece Kemal Sunal’ın oğlu olarak tanınırken, şimdilerde kendisi bir şeyler yapmış, kendini kabul ettirmiş bir oyuncu artık. Hatice Şendil’i nedense pek beğenmiyorum. Ama filmde izlediğim kadarıyla hayat dolu bir kadını iyi canlandırmış. Gelelim son sözlerimize. Eğer bu filme vizyondayken gitseydim. İnanın, verdiğim paraya acımazdım. Film süresince beni gülümsetti, eğlendirdi ve bir kez daha aşkın güzelliğini bana gösterdi. Kısacası, Hayat Öpücüğü sayesinde güzel birkaç saat geçirdim. Film ile ilgili ayrıntılara da buradan ulaşabilirsiniz.



14 yorum:

  1. Fırsat bulunca izleyeyim... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de izleyin. Güzel vakit geçireceksiniz. Sevgilerle

      Sil
  2. Bende fragmanlarını görmüştüm ama izlemedim, fırsat bulunca izleyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam :) seni bir mime davet ettimm :)

      Sil
    2. Bende kabul ettim :) Ama hafta sonuna kalabilir haberin olsun. Sonra mimime cevap vermedi falan diye düşünme :)

      Sil
  3. İzlemedim; ama komedi severim ben. Rast gelince mutlak izlerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duygulara dokunan bir yanı var mizahının yanında. O duygu belki size yazı bile yazdırır.

      Sil
  4. Filmi merak ettim.Ben de izleyeceğim uygun bir zamanda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel vakit geçirmek için iyi bir seçenek. İzleyin :)

      Sil
  5. Eğlenceli geldi. Bir kaç gün uzak kalacağım hafta sonu. İzlerim inşallah Cem:)

    YanıtlaSil
  6. Merak ettim filmi, fragmanları ilgiyle takip etmiştim oysa. İlk fırsatta izleyeceğim bende. İftarlık Gazoz da izlenilesi filmlerden, öneririm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzleyin bence de. Bende ilk fırsatta İftarlık Gazoz'a bakacağım.

      Sil