Powered By Blogger

14 Eylül 2016 Çarşamba

Blog konularını yazmak için not defteri aldım...

not defteri, blog konusu, yaşadıklarım
Not defterim nasıl ama?

     Bugün bir kırtasiyede küçük bir not defteri gördüm ve çok hoşuma gitti. Hemen aldım. Kendisini fotoğraflardan görebilirsiniz. Tam aradığım gibi bir not defteriydi. Ufak. Cep boyu. Her zaman yanımda taşıyabileceğim bir not defteri istiyordum. Deminden beri, “İstiyorum, istiyorum” diyorum da. Ama ne yapacağım bu not defterini? Ya biz blogcular bilirsiniz, bazı zamanlar konu sıkıntısı çekiyoruz. Bazen aklımıza çok iyi yazı fikirleri geliyor. Ama yazmayınca uçup gidiyorlar. Şimdi bana, “Telefonuna not etsene” demeyin. Çünkü telefona not etmeyi sevmiyorum. Ben kağıt-kalem seviyorum abi. İlla kağıda not alacağım. İşte bu sebeple bu not defteri çok hoşuma gitti. Şimdi her zaman yanımda olacak. Ve bu not defterini sadece aklıma gelen blog konularını yazmak için kullanacağım. 
not defteri, blog konusu, yaşadıklarım
Bu da içinden bir görüntü


22 yorum:

  1. Güle güle kullanın. İçi edebi kokacak belli. Dışı da Picasso'yu çağrıştırdı bana. Biraz resim :)

    YanıtlaSil
  2. Dışı çok güzel içi de umarım güzel sözlerinizle dolar :)

    YanıtlaSil
  3. Otobüste, yemek yerken, yolda yürürken, tuvalette ve daha birçok yerde aklıma mükemmel konular ve cümleler geliyor. Hayalgücü doruk noktasındayken bir süre sonra unutuyorum nedense. Bu sebeple de not almak çok önemli. Bunun için not defteri almanız, güzel bir fikir olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bu söylediklerin nedeniyle aldım kardeşim. Teşekkürler.

      Sil
  4. Güzel fikir bize de örnek oldun kardeşim :)

    YanıtlaSil
  5. İyi fikir. Güzel konu başlıkları not edilmezse uçup gidiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sizin gibi düşünüyorum. Yorum icin Teşekkürler.

      Sil
  6. İyi düşünce Cem :) Ben de nerelere yazayım diye aranırım bazen, dışarda insanların arasına girince her hangi bir konuda o kadar çok fikir gelir aklıma ama maalesef yazacak kalem olmaz çantamda. Güzel şeyler yakala, o defterin gün be gün değerlensin dilerim Cem :)

    YanıtlaSil
  7. Kalem sevenlerden biriyim telefonu yazı yazmak için kullanmam. Tükenmez kalem yerine de kurşun kalem tercih ediyorum. Kurşun kalem biriktiriyorum şu aralar. Bir aradaki görünüşleri ve kokuları, kalemlerin kağıda sürtüşme sesleri hatta kalemtıraş ile açarken çıkan ses bile ruhumu dinlendiriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar güzel anlatmışsınız ki. Teşekkürler.

      Sil
  8. Güle güle kullanmaya başlamış olmalısın:) eee anca döndüm ve anca okudum. Kırtasiye başlığına giren herşeyi severim, senin defteri de sevdim. Doldu mu bari ondan haber ver.

    YanıtlaSil
  9. Artık o kadar çok internet ve uygulamalar içimize işlemiş ki yazmak garip hale gelebiliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etrafımızı ne kadar çok teknoloji sararsa sarsın, aslında hiç bir zaman yazıdan vazgeçmemeliyiz diye düşünüyorum. Bende bu konuda küçük bir adım attım işte. Yorumunuz için çok teşekkürler :)

      Sil
  10. merhaba
    iyi günlerde güzek konularda kullanın. Ben de yanımda not defteri taşıyorum. Yazmak her zaman iyidir. Unutmayı engelliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Defteri, kalemi zaten severim. Zevkle taşıyorum yanımda. Dediğiniz gibi akla gelen güzel konular uçup gitmiyor :)

      Sil
  11. siz de benim gibisiniz. benim de çantamda vardır bir defter. herşey orada yazar. :)

    YanıtlaSil