Powered By Blogger

23 Mart 2015 Pazartesi

Arkadaşlarla buluşunca...

Arkadas buluşması
Iphone 4s

     Uzun zamandır bizimkilerle gorusmemistik. Bizimkiler dedigim Semih ve Bilal. Ikisiyle de çağrı merkezinde calismaya basladigimda tanismistim. O gün bugündür arkadasiz işte. Arkadastan da öte dostuz da diyebilirim. Arada bir araya gelir. Gorusmedigimiz zaman diliminde neler yaptigimizi paylasiriz. Yine paylastik. Hayatimizda ne olup bittiyse. Her zamanki gibi, bizim Krempark Avm'nin orda buluştuk.
      Ben gittiğimde ikisi de gelmisti. Telefonla ugrasiyorlardi. Selam verdim. Oturdum yanlarina. "Kalk, kalk oturma. Ethem'e gidiyoruz" dediler. Ethem dedigimiz bizim Duzce merkezdeki ünlü pidecimiz. Siparisler biraz geç gelse de. Yine de tercihimiz orası. Balkon tarafina gectik. Üstteki fotografimiz da oradan. Oturur oturmaz hemen oranin internetine bağlandık. Son guncellemeleri indirmek için. Benim guncelleme yokmuş. Semih indirmeye başladı. Onun telefonu Iphone 4s. 8.1 ios indiriyordu. Bilal hemen atıldı. "Bu sürüm hata veriyor. Iphone 4s' lerde. Kablosuzda sorun yasayacaksin ilerde" dedi. Bakalim gorecez öyle olacak mi? Bilgisi olan varsa bu konuda yorum bölümüne beklerim. Guncelleme yaparken ki fotoyu da cektim. O da üstte.
      Orda bir güzel pidelerimizi yedik. Ordan gectik Cafeem'e. Çay içmeye. Semih mayis ayında askere gidecek. Ondan konustuk biraz. Benle Bilal yaptık askerliği. Onun için rahat rahat konusuyoruz. Anlatiyoruz askerliği. Bilal hala çağrı merkezinde calismaya devam ediyor. Bunlari konustuktan sonra Bilal ortaya bir laf attı. Gece boyu onu tartisip durduk. Bilal ticarete atilmak istedigini söyledi. Bir anda ucumuz,"Ortak ne is yapabiliriz?" diye beyin jimnastiği yapmaya başladık. Osmanli tarzi kafeden, internet sitesi kurmaya kadar çeşitli fikirler aklimizda ucusup durdu. Ama o fikri bulamadik tabi. Ama sunu soyleyebilirim: Girisimcilik ruhumuz kabara kabara bir hal oldu diyebilirim. Geceyi bu tartismayla noktaladik. Arkadaslarla bulusunca insan moral buluyor. Vakit akip geçiyor. Iste boyle. Bir dahaki yaziya kadar sağlıcakla kalin.

Blog linki : yasamdanyazilar.blogspot.com.tr


2 yorum:

  1. Ortak danaya girin, ortak işe girmeyin derim ben. Dostluğunuza zeval gelsin istemem ;)

    YanıtlaSil