Powered By Blogger

3 Aralık 2014 Çarşamba

Hap içmeden duramıyoruz...

     Hayret edilecek iş. Bunca teknolojik imkanlar varken. Hastaneler, nasıl hastaların derdine çare bulamazlar. Aciller dolu. Gündüz hastaneler dolu. Bizim millet hasta. Etrafta sağlam adam kalmadı. Merak ediyorum. Acaba hiçbir rahatsızlığı olan insan kaldı mı etrafta? Elinizi sallasanız illa bir yerinden zoru olan bir insana çarpıyor. Yahu bu zamanda böyleyse. Eskiler nasıl hastalıklarını tedavi ediyorlarmış.

                                               TORBA TORBA İLAÇLARIMIZ VAR
      Teknoloji almış yürümüş. Son teknoloji cihazlarla film çekimleri yapılıyor. E buna rağmen hastaneler neden boşalmıyor? Her evde hap poşetleri kendine yer bulmuş. Millet niye derdine deva bulamıyor? Şöyle bir etrafınıza bakın. Her yerde mantar gibi eczaneler bitmiş. Adım başı eczane olmuş. Millet resmen ilaçlara bağımlı hale gelmiş. İlaç…İlaç…Yine ilaç…Hep ilaç. Benim aklım almıyor. Vücudumuz ilaçlara bağımlı olmadan yaşamaya göre programlanmış. Ama buna rağmen. Yakında nefes almak için bile ilaç çıkartacaklar.
                                          
                                                      BİZDE NORMALİ OLMUYOR
       Bu işin normali nedir? Gidersin bir doktora. Dersini anlatırsın. Tahlil yapılır. İlacını kullanırsın. Hastalığın geçer. Ama bizde böyle olmuyor. Bir daha doktora gidiliyor. Olmadı bir daha gidiliyor. Evde ilaçlar birikiyor. Böyle bir kısır döngü almış başını gitmiş.
       

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder